2777
2789

واقعا چرا ؟؟؟؟؟ من عصبی میشم ن سیاهم ن روستایی ولی واقعااااا عصبی میشم هر جا مبینم این حرفارو میگن  

بخدا سیاه دیدم جیررررران هست ینی خیلی خوشگل 

بخدا روستایی میشناسم یعنی ببینیش عمرا حدس بزنی این زندگیش تو روستاس  

ی سلیقه ای دارن بخدا بعضیاشون 

ی سری روستاهای دور افتاده هستن از شهر  صدها کیلومترها فاصله دارن  اونا شاید خوب بنظر نیان ولی خیلی ب دل میشینه سلیقه هاشون زندگیاشون …لباساشون  

چرا اینجوری میگن ؟ کی این لغات زشت سیاه …بد سلیقه دهاتی رو ملت استفاده نمیکنن؟ 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه فرهنگ جامعه بسیار پایینه.

اتفاقا الان افراد خودشونو میکشن که پوستشون برنزه شه و رنگ پوست ملاکی برای زیبایی یا زشتی نیست‌.

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

آفرین به مورد خوبی اشاره کردی بخدا ی خونه زندگی هایی توبعضی روستاها هست ک توشهرهای بزرگم نمیتونی پیداکنی

درمورد سیاهی و زشتی هم چهره و خوشگلی وزشتی هیچکس انتخاب خودش نبوده ک مابخوایم قضاوتش کنیم

ببین به نظر من سیاهم یه رنگه

روستایی شهری هم صفته

به تو بگن شهری نارحت میشی؟

پس به یه روستایی بگن روستایی هم نباید نارحت بشه

مگر اینکه خودش ذهنش مشکل داشته باشه فکر کنه روستایی بودن موجب افته!

فک کنه بهش بگن روستایی یعنی توهین

نه هیچم اینطور نیست ذهنارو باید درست کرد

عزیزم فرهنگ بحث فرهنگه وگرنه همه روستازاده ایم 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا