میخوام ی دو تومن برا دخترم دستگاه دی وی دی بخرم که بتونم براش آموزش زبان های دکتر امینی رو بگیرم ..کسی هست نتیجه دیده باشه ..میترسم همش الکی باشه دستکاه هم بمونه رو دستم
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره چند تا بگیری.من اخرین بار سی تا حدودا گرفتم چهارشد و خورده ای البته من قاب مسقل میگرم اگه نگیری اونو بیشتر از صدهزارتومان شاید ارزونترم میشد
از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
اخه من دختر همسایمون از زمان بارداری براش زبان گذاشتن الان بنده خدا نه میتونه فارسی درست صحبت کنه انگار زبونش باز نشده نه انگلیسی چهار سالشه ولی انگلیسیش خوب شده خوب میتونی ی دوره براش از فیلم نت یا اینترنتی کارتون زبان انگلیسی پایه بزاری ببینی گوش میده یا نه
ن با گوشی هی دانلود میکنم میریزم رو فلش کمیزنم ب تی وی ..خونه اینترنت ندارم نتمال ایرانسل خیلی حجم ...
منم خودم اویل دانلود میکردم علاوه بر حجم بالای اینترنت بعصی صحنه ها و حرف ها که زده میشه مناسب بچه ها نیست ولی تو سی دی های امینی اونا حذف شده.حداقل باخیال راحت میذارم میدونم صحنه بدی نداره
از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)