2777
2789
عنوان

۷_معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

402 بازدید | 11 پست

چطوریییین

اینبار معرفی کتاب های اموزشی رو داریم

همون اول یه سری توضیحات بدم ..‌

اول اینکه دختر من ۴ سالشه و کتاب هایی که معرفی میکنم واسه این سن هستش .. ولی بازم بچه ها با هم‌ متفاوتن.

من‌طبق علاقه ی دخترم این کتاب هارو تهیه کردم براش

تو پستای بعدی کتاب ها و توضیحاتشونو واستون میذارم

❤️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

قبل از تهیه کتاب های اموزشی اینو بدونین که شما خودتون باید تایم بذارین و بهشون یاد بدین...‌ ممکنه بچه حوصله نداشته باشه، نباید مجبورش کنین

ممکنه بچه خیلی علاقه داشته باشه ولی با تمرین های زیاد نباید خستش کنین

ما از همون روز اول قرار گذاشتیم که روزی یک‌صفحه یا نهایتا دو صفحه ی هر کتاب رو حل کنیم تا روز بعدی

حتما حواستون باشه .. وقتی تمرین ها رو تموم کنین که بچتون هنوزم دلش میخواد ادامه بده

یکی از دغدغه های من وقت گذروندن با دخترم بود.. که خب من آدم بازی کردن نبودم و نیستم.. 

حوصلم سر میره،خوابم میگیره،عصبی میشم

دیدم چقد کتاب خوبه.. هم بچه یه چیزی یاد میگیره و سرش گرم‌میشه حتی شده یه تایم کوتاه

هم عذاب وجدان من کم‌میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب کار کومُن 

این سری کتابا خیلی بنظرم خوبن

من فعلا دوتاشو گرفتم ..تمومشون کنیم تا بریم سراغ بعدیا

کتاب تفکر منطقی

خیلی جذابه و ذهن بچه رو به چالش میکشه

از صفحاتشم میذارم

من واقعا این کتاب رو دوست دارم

یه کتاب دیگه از مجموعه ی کتاب کار کومُن

آشنایی با اعداد ۱ تا ۱۰ انگلیسی

عکس از صفحاتش میذارم توضیح خاصی نداره..سوالی اگه بود میتونین بپرسین

کتابِ بزرگِ هاپو (رنگ ها،شکل ها و عدد ها)

تو این کتاب هیچ تمرینی نیست که انجام بدین باهم

ما باهم یه صفحه ی کتاب رو کار میکردیم(با اینکه بیشترشم بلد بود) .. بعد میرفتیم توی دفتر نقاشیش تمرین میکردیم

هدف فقط آشنا شدن بچه س ..پس اصلا سخت‌نگیرین

کتابِ بزرگِ هاپو (رنگ ها،شکل ها و عدد ها) تو این کتاب هیچ تمرینی نیست که انجام بدین باهم ما باهم ی ...

اسم این کتابم‌که گویای محتوای داخلش هست

کلا در مورد رنگ هاس

توضیحات کتاب : 《 در این مجموعه، کودک فرصت میابد تا : نگاه کند. رنگ هایی که دوست دارد پیدا و انتخاب کند.اطلاعات خود را در درباره ی رنگ بیان کند.نقاشی کند.رنگ ها را مقایسه کند.به طبیعت پدیده ها ی اطراف خود فکر کند.به موضوع های جدید فکر‌کند.شکل های تازه یه وجود آورد.آزادانه تجربه کند و تغییر دهد.》

شبتون بخیییرررر