2777
2789

من بعد مدت ها دوباره باردار شدم اولین بچم هست امروز رفتم دکتر گفت قلبش هنوز تشکیل نشده و پانزدهم بیا،من شانزده مهر اولین روز از آخرین پریودم بود یعنی الان تقریبا شیش الی هفت هفته هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم سابقه سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین داشتم 

اما 

شما خیلی عجله داری 

تا 10 هفته صبر کن و حسابی غذاهای مقوی بخور ، ده هفته برو سونو مطمئن باش قلبش تشکیل شده

عزیزم زوده. جنین ها انسان هستند مثل همه ما که باهم در رشد و ... متفاوتیم اونها هم متفاوتند و کارخانه‌ای و دقیقا در یک زمان قلب تشکیل نمی‌شه و قابل دیدن نیست. دیرتر برو، به خودت استرس نده که سمه بارداری استرسه

عکس سونو بفرس 

عزیزم سونو هنوز انجام ندادم ،بهم گفته بود پانزده آذر برم برای اولین سونو ،که امروز کمی خارش و ترشح داشتم با دستگاه داخل مطبش رو شکمم کشید گفت هنوز قلب تشکیل نشده

عزیزم سونو هنوز انجام ندادم ،بهم گفته بود پانزده آذر برم برای اولین سونو ،که امروز کمی خارش و ترشح د ...

اووه با سونو شکمی معلومه نشون نمیده زوووده خب...

ببین از همین الان تا ده روز دیگ کامل استراحت کن هر ردز سوره حجرات و فجر بخون هر روز به بخور و سیب

ده روز دیگ برو سونو مطمئن باش قلبش تشکیل شده تا اون‌موقع 

استرس واست سمه ها...

عزیزم منم سابقه سقط بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین داشتم  اما  شما خیلی عجله داری  تا 1 ...

انشالاه ک خدا بهترینشم ب خودت بده منم بعد هفت سال الان باردارم برام دعا کنید