2777
2789
عنوان

خنده دار ترین واکنش تو عصبانیت همسرتون چی بوده😂

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سیبیلاش😂

ی بارم تند تند حرف میزدیم و بار هم میکردیم یهو پاشد حرکت کرد سمت دراتاق همینجوری ک ب عقب نگا میکرد و دعوام میکرد شااااتاراااااق رف تو دیوار دراز کش خوابید🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
ی بارم تند تند حرف میزدیم و بار هم میکردیم یهو پاشد حرکت کرد سمت دراتاق همینجوری ک ب عقب نگا میکرد و ...

عجببب چقد آسیب میبینه🤭😂

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...
عجببب چقد آسیب میبینه🤭😂

اره😂😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
کار خوبی کردی 😂😂😂

فک کن تو اون لحظه باز داشتم غر میزدم🤣🤣🤣

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
ی بارم تند تند حرف میزدیم و بار هم میکردیم یهو پاشد حرکت کرد سمت دراتاق همینجوری ک ب عقب نگا میکرد و ...

نباید به این می‌خندیدم😆

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
عااااالی بود چه ایده ی خوبی 🤣

بعدشم همینجوری وایسادم غر زدم🤣

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤