2777
2789
عنوان

رفتم پیش روانشناس ولی دروغ گفتم

335 بازدید | 20 پست

بعد مدتها خودمو مجبور کردم برم پیش روانشناس. رفتم پیش روانشناس دانشگامون بخاطر اینکه اصلا تمرکز نداشتم و هیچکاری رو درست حسابی نمیکردم ولی اون از بچگیم سوال کرد از رفتارای مامان بابام باهام. منم بچگی خوبی نداشتم همش جنگ و دعوا بود . بعضی چیزارو بهش گفتم ولی بعضیاشو نه. هی ازم میپرسیدا ولی من انکار میکردم الکی. حالمم خیلی بد بود، یاد اون اتفاقای و حرفای بد افتاده بودم با گریه حرف میزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئناً متوجه شده

عزیزم هدف روانشناس کمک به شماست

دروغ بگید که خودتون نتیجه نمیگیرید...

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

وقتی رفتی بخودت کمک کنی چرا دروغ گفتی؟؟؟ 

باانکارش حالت خوب نمیشه فقط بیشتر ضربه میخوری

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

مطمئناً متوجه شده عزیزم هدف روانشناس کمک به شماست دروغ بگید که خودتون نتیجه نمیگیرید...

ببین دروغ نمیگفتم که، چیزایی ک تعریف کردم راست بودن همشون. ولی خب ی بخشی شو نگفتم. بعد اون هی ازم میپرسید فلان کارو هم میکردن من میگفتم نه. 

مثل من یبار منو بزور وادار کردن رفتم پیش روانشناس همه چیزو دروغ گفتم نمیدونم چجوری بعضی ها راحت همه ...

به غریبه میگن چون حال خودشون براشون مهمه و میخوان خوب بشن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

وقتی رفتی بخودت کمک کنی چرا دروغ گفتی؟؟؟  باانکارش حالت خوب نمیشه فقط بیشتر ضربه میخوری

اصلا نمیتونستم صحبت کنم. حالم خیلی بد بود. اصلا نمیدونم خودمم چرا اینکارو کردم.