2777
2789
عنوان

درمان قطعی چشم زخم

140 بازدید | 7 پست

وضع مالی داداشم خوب نیست هر وقت زنش میاد خونمون من با شوهرم و مادرم و بچه ها دعوام میشه

بچه ها بی قراری شدید میگیرن

حتی درها قفل میشه 

لوله آب میترکه

ظرف غذا تو دستم میشکنه 

به نظرتون عیب نداره کمتر دعوتش کنیم؟ 

هرچی میبینه میگه چه خوشمزه چقدر قشنگه و....

اگه تجربه ای دارین راهنمائی کنید

من و مادرم شش ماهه که سعی کردیم کمتر دعوتش کنیم

یه نخ از لباسش بکن با اسپند   بسوزون 

میگن خیلی موثر🤷‍♀️

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
یه نخ از لباسش بکن با اسپند   بسوزون  میگن خیلی موثر🤷‍♀️

برای اونیکه چشم خورده زندگیش افت کرده اون شخص چی کنه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اونیکه چشم خورده زندگیش افت کرده اون شخص چی کنه؟

چله ی حدیث کسا بردار

هرروز بخون بذار عادتت بشه انشاالله جواب میگیری

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
چله ی حدیث کسا بردار هرروز بخون بذار عادتت بشه انشاالله جواب میگیری

چندتاچله خوندم

الان سوره واقعه دارم میخونم.

نمیدونم خدا ازمن،خوشش نمیاد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

[QUOTE=260515335]چندتاچله خوندم الان سوره واقعه دارم میخونم. نمیدونم خدا ازمن،خوشش نمیاد[/QUOTE

من وقتی چله برمیدارم همزمان یه گناهی که انجامش میدادم روهم ترک میکنم مثلا غیبت کردن یاهرچی 

اینجوری فکر میکنم تاثیرش خیلی بیشتره

شماهم امتحان کن 🌹

[QUOTE=260515335]چندتاچله خوندم الان سوره واقعه دارم میخونم. نمیدونم خدا ازمن،خوشش نمیاد[/QUOTE من ...

چشم

چشم

انشالله بهترین ها روخدابراتون نصیب میکنه گلم

فقط ناامید نباش🌹