2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تونر ضدجوش نیتروژنا شنیدم خوبه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ژل شستشوی هیدرودرم و استفاده کردم و راضیم مخصوص پوست چرب 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

من با هر شوینده ای میشستم جوشام کمتر نشد جز ژل شستشوی بیتروی عالیه با آبرسانش که مخصوص پوست چربه معرکه میکنه تو از بین بردن جوش ،من مرتب استفاده میکنم صورتم خیلی بهتر شده فقطم همینا رو استفاده میکنم با کرم مرطوب کننده آواکادو برند بیواکوا و سرم عصاره برنج بیواکوا دیگه هیچی نمیزنم جوشام به مرور داره میره 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ژل شستشوی نیودرم یا شون فوم برای پوست چرب مناسب نیست  تونرم گارنیر پوست چربش فوق العادس آبرس ...

ممنون اخه فوم شستشوی راحت تری داره از چه نظر مناسب نیست؟

تفاوت ابرسان و مرطوب کننده چیه؟

آبرسان آب زیر پوستت تامین میکنه ولی مرطوب کننده نمیزاره پوستت خشک بشه و چربی بیشتری تولید کنه  هر دوتاش هم برای پوست چرب لازمه هم خشک اگه پوستت آبرسان و مرطوب کننده مناسب خودشو استفاده نکنی باعث میشه چربی بیشتری تولید کنه و در نهایت جوش بیشتری تولید میشه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚