2777
2789
عنوان

بیماری پسرم 😭

781 بازدید | 35 پست

سلام خانومااا تو رو خدا اگه تجربشو دارید یه راهی بزارید جلو پام دیگه واقعا درموندم 

هفته اول مهر ماه پسرم که کلاس لوله مریض شد فقط فقط سرفه اونم خلط دار هر چی دارو دادم خوب نشد این سرفه هلال موندو موند تا شد برونشیت تا الان ۶ تا دکتر بردم یه کوه دارو دادم هم گیاهی هم شیمیایی ولی اصلا سرفه هاش خوب نمیشه ریش هم عفونت کرده که دکتر دیروز گفت خس خس سینه بهتره دوتا اسپری میزنم یکی سریتاید یکی هم بکلومتازون شربت پلارژین کپسول آزیترو هم میدم ولی انگار نه انگار یه سرفه های وحشتناکی می‌کنه که نگوووو دارو گیاهی هم دارم آویشن پونه به پخته شده شیر بادام و بارهنگ و به دونه هم میدم دیگه واقعا عاجز شدم چیکار کنم 😭الان ۱۰ روزه مدرسه نرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور بزن براش

پسر منم برونشیت کرد یک هفته بستری شد بیمارستان 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه های منم سرفه های وحشتناکی میکردن .شربت گایافنزین و دیفن هیدرامین داروساز داروخانه بهشون داد خوردن خووووووب خوب شدن خداروشکر.هر 6 ساعت بهشون میدادم

بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)

شلغم و توش رو خالی کن یکم عسل بریز توش بزار تو استکان روش نعلبکی بزار تا صبح ی عصاره تو استکان جمع میشه بده پسرت بخوره آن شالله که خوب خوب میشه

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 

عزیزم اول اینکه وقتی می‌بری دکتر دارد قبلی هارو قطع کن دوم اینکه مریضی هم عللخصوص سرفه دوره درمان داره 

همون آزیترومایسین و پلارژین بهترین دارو هستن ک میگی دکتر دیروز داده فعلا مصرف کن ایشالا ک خوب میشه نگران نباش

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
بهترنیست بستری کنی تحت نظر باشه و دارو های قویتری براش استفاده کنن؟عفونت ریه خیلی خطرناکه

دکتر دیروز گفت اگه صدای سینا اگه بازم اوکی نبود بستریش میکردم ولی خداروشکر بهتر بود گفت نمی‌خواد حتی نبولایز بیمارستانی هم دیروز انجام داد 

من بچه نداشتم

دوروریامم اینجور نبودن

ولی حالا اگر کسی دعوام نکنه

یکی از همکلاسیام ی هفته بعد عقد مریض شد سرفه هاش خیلییییی بد بود

ینی تو خوابگاه که بودیم دوتا اتاق بغلیم گاهی دلشون میسوخت

انقد که بلند بد بود

هیچی همش دارو دارو دارو

تا اینکه رفت پیش یه نفر گفت چشم بوده

حالا برک پیش ی نفر ک اگر چشم باشه باطل بشع

ایشالله ک درست بشه

خدایا بابت تک تک مهربونیات ممنونم...اگر خیلی از اتفاقا نبود نمیفهمیدم کیم♥️💫....بعضیام انگار از وحشی فرار کردن😂😉لطفا تا وقتی نظر نخواستم نظر ندین...حوصله کل کل ندارم

پسر منم پیش دبستانی و منم از سرفه هاش درمونده شدم اما متخصصشو عوض گردم گفت آلرژی داره داروهای آلرژی داد شربت های که میدادم رسما چه گیاهی چه شیمیایی ضرر داشت حالشو بدتر کرده آنتی بیوتیک میگف نباید بهش تجویز میش  چندتا قرص خارجی با اسپره و ی شربت داده به امیدخدا خوب شه دیگه کم آوردم از بس گریه کردم

بخور بزن براش پسر منم برونشیت کرد یک هفته بستری شد بیمارستان 

بخور که مرتب روشنه بخور گرم هم میده الان پسرتون دیگه مشکلی نداره؟دکتر گفت برونشیته از پسر منم