2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یه چیزی دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 54 پست

ببین حالا غصه نخور.بعدشم به زور که با تو ازدواج نکرده قطعا دوستت داشته و میخواسته زندگی کنه که با تو ازدواج کرده و اگر اون به دردش میخورد و خیلی دوسش داشت ازش جدا نمیشد و سر یه سال دوباره زن نمیگرفت.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حالا غصه نخور.بعدشم به زور که با تو ازدواج نکرده قطعا دوستت داشته و میخواسته زندگی کنه که با تو ...

تو بودی ناراحت نمیشدی؟  دارم عذاب میکشم گوشیشم خاموشه الان دارم دیوونه میشم نمیدونم بیاد خونه بهش چی بگم

به نظرمن بالاخره بایدبتونه فراموش کنه که واردزندگی جدیدشه،چون خانوم نیست که حالااجبارباشه روش یاازبی ...

بله درسته شوهر سابق من ۱۰ ساله که جدا شدیم هنوز مجرده خوشبحالش واقعا💔

🖤⃟ ••Acı çekmekten daha kötüsü, acını kimseye anlatamamaktır
تو بودی ناراحت نمیشدی؟  دارم عذاب میکشم گوشیشم خاموشه الان دارم دیوونه میشم نمیدونم بیاد خونه ب ...

خب معلومه ناراحت میشدم.سرشم قاطی میکردم ولی اینارو گفتم که ایقد حرص نخوری.شاید فراموش کرده پاک کنه.با ارامش و متانت ازش توضیح بخواه

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
تو بودی ناراحت نمیشدی؟  دارم عذاب میکشم گوشیشم خاموشه الان دارم دیوونه میشم نمیدونم بیاد خونه ب ...

پس چی ، من خودم زخم خورده ام ،ولی به قول کاربر گرامی اگه اونو میخواست ازش نمیگذشت و با شما ازدواج نمی کرد ، نمیدونی که جریان چیه الکی غصه نخور 

پس چی ، من خودم زخم خورده ام ،ولی به قول کاربر گرامی اگه اونو میخواست ازش نمیگذشت و با شما ازدواج نم ...

خیلی سخته دلم میخاد قرص بخورم خودمو راحت کنم اخه اگه خیانت کرده باشه من چجوری برگردم خونمون با ی بار جدایی قبلا.. میشه خیانتو بخشید نمیشه 😭