2777
2789
دوران عاشقی منو عشقم یکی از بهترین دوران زندگیم بوده هر روز صبح زود از خواب به عشق دیدنش بلند میشدم ...

خیییلی بده🥲ازدواج کردی؟

شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم نه سالم بود مامانم گف بارداره ناراحت شدم بدجور که قراره از تک فرزندی درام😐😂

منم اولش خیلی خوشحال بودم ولی دیگه داشتم میفهمیدم که قراره همیشه دوتا باشیم👾

من خاطره خوب زیاد دارم.روزی وه فهمیدم باردارم با اینکه میدونستم تنها با دخترم خواهم‌موند.روزی که به دنیا آوند و اولین گریه اش شنیدم منم گریه کردم انقد صداش قشنگ بود .

با همدیگه سختی های زیادی گذروندیم ولی قشنگترین ۷اطراتم مربوط به دخترم هست.

و بیشترین حسرت هام هم در مورد دخترم هست که ای کاش مجبور نبودم آنقدر سخت کار کنم و میتونستم لحظات بیشتری کنارش باشم.کاش برای حداقل نیازهای اولیه آنقدر دوندگی نمیکردم 

داشتم تو ی باغ راه میرفتم. بعدش از روی ی بوته صدها پروانه نارنجی باهم پرواز کردند. یبار دوباره تو همون باغ نشسته بودم یهو ی خرگوش اومد کنارم از توی زمین ی هویج سفید درآورد و رفت. یبارم تو ی روز برفی توی همون باغ ی روباه نارنجی خیلی خوشگل دیدم. یادش بخیر این خاطرات مال 20 سال پیشه

وقتی برای اولین بار با همسرم بعد خواستگاری رفتیم بیرون اونم یواشکییییی اوفففف چه مزه ای داشت خودمون گل بله برون رو خریدیم منو با گل بغل کرد و عکس خوشگل انداختیم خودمون حلقه و لباس عقد انتخاب کردیم عااااشق اون روزم. اون عکسو با دنیا عوض نمیکنم هروقت تو گوشیم میبینمش دلم غنج میره  

دیشب حالم خیلی بد بود 

نمیدونم این عشق چی داره ولی تا عشقم اومد گفت چیشده با اینکه مقاومت میکردم واسه حرف ولی تا گفتم بهش جمله هایی گفت که تاحالا انقدر از این حروف کنار هم احساس خوبی نگرفته بودم:) خیلی خوبه ک یکی حواسش به ادم باشه

خاطرع نبود ولی خب حس خوب بود

"به نام خداوند رنگین کمان" 
واو چه سوپرایزی🦋🥺

خیییلی شب خوبی بود از خوشحالی تا خوده صبح بیدار بودم🥲😄

شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂                      

منو عشقم کات کرده بودیم من رابطه رو تموم شده میدونستم اما خیییلی زیاد بیتاب و دلتنگ بودم همون لحظه پیام داد خیلی دلم برات تنگ شده زنگ میزنم خواهش میکنم جواب بده

یا هم اون روز که با عشق نگاهم میکرد دوست داشتن رو از چشماش می‌تونستم بخونم دست کشید به صورتم گفت چقد لطیفی💔

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔

شبی که بهش پیام دادم ... شبی که اولین ویس از صداشو برام فرستاد ... روزی که اولین بار تلفنی صداشو شنیدم .... و روزهای خوبی که همیشه وجودش رو کنار خودم حس میکنم هرچند در ظاهر نباشه ولی هست 🌱🦋✨❤

ای جانم عشقتون پایدار عزیزدلم😍😍❤️❤️❤️

ممنون، انشاالله همیشه تنتون سلامت باشه ❤

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)