2777
2789

امروز همکلاسی خواهرم تو مسجد دیدم بعد از پرسید که خواهرت چیکار میکنه منم گفتم از صبح تو اتاقه شب میاد بیرون بعد بهم گفت که چیکار میکنه گفتن درس میخونه/ فیلم میبینه /کار میکنه 

بعد الان برای خواهرمتعریف کردم زده زیر گریه که چرا بهش گفتی 

کجای کارم اشتباه بوده؟؟؟؟

من دیگه نمیدونم چیکار کنم به خدا الان با گریه دارم می نویسم از بس هر حرفی که میزنم اون یه ایراد میگیره و میزنه زیر گریه 

تورو خدا بگین چیکار کنم 😭😭😭

الان مهمون اومده خونمون ولی من اومدم تو اتاق گریه میکنم....

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت از اوناست که دوست نداره بقیه بفهمن چیکار میکنه...

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
احتمالا کم سنی حالا از این به بعد حواستو جمع کن و اینکه گریه نکن تموم شده رفته گریه کردن نداره که&nb ...

الان ۱۶ سالمه 

ولی واقعا تحمل ندارم که کسی از دستم ناراحت باشه 

قلبم داره کنده میشه از جا که به خاطر حرفه من داره گریه میکنه 

به خدا نمیدونم چیکار کنمممم

در گذشته بازاری بوده به اسم بازار برده ج.ن.س‌ی.نشانه اون هم این بود که زنانی که در آنجا برای فروش بودند ساق پا و مچ پاهاشون پیدا بوده و خریدار بر اساس مچ و ساق پای زن ،اون رو برای بردگی ج.ن.س.ی انتخاب میکرده . و اما امروز این رفتار به عنوان مد به کار می رود بدون آنکه مردم بدانند(اگاهانه انتخاب کنیم نه ندانسته)
الان ۱۶ سالمه  ولی واقعا تحمل ندارم که کسی از دستم ناراحت باشه  قلبم داره کنده میشه از ج ...

ارو باش عزیزدلم حتما خواخرت کنکور داره اکثر کنکوریا دوست ندارن بقهمن هم کلاسیا ودوستاشون چطور میگذرونن شما بخاطر سنه کمته این تحولاتو هم داشتیم پس استس نداشته باش تو کار بدی نکردی خوب تو فقط ندانسته حرفیو زدی حرف بدیم نزدی منتهی باید قبلش از علایق خواهرت باخبرمیبودی و بهت میگفت که نگی الانم هیچچج اتفاقه بدی نیفتاده ازاین به بعد کسی پرسید بگو سلامته خوبه خونس میگذورنیم و... قرار نیست همه رو از خودت راضی نگه داری اینطوری نمیتونی زندگی کنی جون واسه بقیه رفتار میکنی واسه دوتا کلام حرف انقدر خودتو ماخذه نکن اشتباه بزرگ که نکردی که 

ارو باش عزیزدلم حتما خواخرت کنکور داره اکثر کنکوریا دوست ندارن بقهمن هم کلاسیا ودوستاشون چطور میگذرو ...

خب یه طوری برخورد کرد که حس میکنم جونش رو توی خطر انداختم 

خودمم واقعا نمیدونستم ناراحت میشه وگرنه بمیرمم همچین حرفی نمیزدم 

اعصابم خیلی خورد شد چون جلوم زد زیر گریه به خاطر این حرف