2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی لطفا بخونید

944 بازدید | 19 پست

سلام مامانا 

سرایدار ویلامون ی دختر تنهاست زایمانش نزدیکه طبیعی هم هست هیچ کسو نداره میخام کمکش کنم 

(زایمان خودم سزارین بوده )اینکه چیکار براش بکنم چی با خودش ببره بیمارستان بعدش چجوری مراقبت کنم ازش 

لطفا تجربه هاتونو بگید ثواب داره تاحالا مراقب کسی نبودم. اولین بارمه 

خلاصه هر تجربه ای ک فک میکنید لازمه بگید مرسیییی 😍

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شارژر ، لوازم آرایش ، یه دست لباس ، دمپایی ،خرما ،آبمیوه آناناس ، یه دست لباس و پتو برای بچه ، مای بی بی ،دستمال کاغذی ،دستمال مرطوب 

بگو موقع درد ها نفس عمیق بکشه دم و باز دم 

به سلامتی انشالله 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بگيد ما هم استفاده كنيم

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

اینکه بیمارستان چی میخواد رو بهتون میگن.اب میوه و دستمال کاغذی و دروشیت و نواربهداشتی واینا.

مراقبت بعد جای بخیه با بتادین و آب شستشو شود،با سشوار کامل خشک بشه.دارو هم دکتر میده بهش.

روز اول روغن حیوانی اصل،نصف فنجون داغ کن بده بخوره،خیلی خوبه برای زخمش.

کاچی،حلوا،جوجه،غذای مقوی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اومد خونه براش کاچی درست کن.. غذا خوب و حسابی ( چلو گوشت) درست کن‌‌ پسته براش بخر.. باید بدنش گرم بشه.. غذاهای سرد درست نکن.. کمکش کن بچشو شیر بده.. خدا خیر و برکت بده به زنذگیت

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

برگرده خونه کمکش کن براش غذا های مقوی و سوپ و اینا درست کن

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
خرما آب میوه شیرین ببره لباس زیر پوشک بزرگ برا خودش و ساک بچه 

عزيزم پوشك برا خودش همون نوار بهداشتيه ؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
یه دختر تنها؟ شوهر نداره؟

شوهرش هست هیچ کسو نداره غیر از اون اونم ک بلد نیس سنش کمه 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪