2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون. ان شاءالله که واسم بگیره.‌نه ۳۰درصده کلا یعنی احتمال گرفتنش پایینه

انشالله که میگیره وصحیح وسالم میاد بغلت. چقد شد هزینه ش؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

منم متاسفانه امروز دکترم بهم گفت باید ای وی اف بشم😔

امروز روز سوم سیکلم بود و دکتر اچ ام جی وسینال اف تجویز کرد که از امروز استفاده کنم ولی داروخونه دارو رو نداد و گفت باید ببری بیمه تایید کنه و نتونستم بگیرم داروها رو 

به نظر شما اگر از روز چهارم داروهامو شروع کنم ایراد داره؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنون ان شاءالله‌ . تا الان نزدیک ۴۰ میلیونی شد. با دارو و رفت و آمد و ویریتا و سونوها و عملا

انشالله جواب بده گلم تاپیک بارداریتو بزنی😍😘

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

امروز تو مرکزی که بودم شنیدم خیلی ها از ای وی اف نتیجه گرفتن انشالله شما هم این ماه باردارید🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم متاسفانه امروز دکترم بهم گفت بتید ای وی اف بشم😔 امروز روز سوم سیکلم بود و دکتر اچ ام جی وسینال ...

باید با دکترت مشورت کنی. یعنی چی که نداد؟ میرفتی چندتا داروخونه دیگه. واسه من که همیشه داروهارو میدادن. البته احتمالا الان کمیاب شده دارو شاید بخاطراونه

امروز تو مرکزی که بودم شنیدم خیلی ها از ای وی اف نتیجه گرفتن انشالله شما هم این ماه باردارید🙏

خدا از زبونت بشنوه ان شاءالله منم جواب بگیرم چون واقعا خسته شدم

باید با دکترت مشورت کنی. یعنی چی که نداد؟ میرفتی چندتا داروخونه دیگه. واسه من که همیشه داروهارو میدا ...

داروخونه همون مرکزی که دکترم بود رفتم گفت نمیتونم اینجوری داروهاتو کامل بدم باید ببری بیمه تایید بشه منم رفتم بیمه ازم کپی شناسنامه خواست و همراهم نبود و وقت نبود برم شناسنامه بیارم مجبور شدم نگرفتم دارومو‌.

دکترم هم هر چی تماس میگیرم جواب نمیده

داروخونه همون مرکزی که دکترم بود رفتم گفت نمیتونم اینجوری داروهاتو کامل بدم باید ببری بیمه تایید بشه ...

والا من چند ماهه که درگیرشم واسه همین دقیق یادم‌نیست روز اول چطور بود ولی فکرکنم منم روز دوم یا سوم بود. دارومصرف کردم. همه آمپولاش قابل تحملن سختترینش پروژسترونه واقعا دردناکه و باید ۱۵تا بزنی یعنی جاش قلمبه میشه و دردناک

والا من چند ماهه که درگیرشم واسه همین دقیق یادم‌نیست روز اول چطور بود ولی فکرکنم منم روز دوم یا سوم ...

سلام عزیزم شمل لک بینی داشتید قبل انتقال .چی کردید لک بینیتون قطع شد برا انتقال