2777
2789
عنوان

کنکوریا خبر جدید چی میگهههههههه!

120 بازدید | 14 پست

♦️کنکور دو نوبته شده نه دو مرحله‌ای

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش:

🔹آزمون سراسری دو نوبت شده نه دومرحله‌ای؛ اگر به هر دلیلی داوطلب آزمون را خراب کند، این فرصت کمک می‌کند تا در دو نوبت و در زمان کوتاه‌تر از یک سال بتواند آزمون دهد.

🔹نمرات کل داوطلبان در آزمون سراسری هر مرحله تا ۲ سال برای آنها ذخیره می‌شود.

🔹هرسال میانگین معدل دانش‌آموزان مقطع دوره دوم متوسطه رو به کاهش است تا تمرکز آنها روی کنکور باشد.

🔹دروس عمومی از آزمون سراسری حذف نشده است.

🔹کنکور دو مرتبه اما انتخاب رشته یکبار صورت می‌گیرد./ایسنا

بچه ها خبر از کاناله کاملا معتبره

یعنی تاثیر معدلم برادشته شد!چرا هر بار یه سازی میزنند

یعنی کنکور مث قبلنا فقط در دو نوبته!

یه نفر منوووو شیرفهم کنههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دارم عصبانی میشم هررررروز یه خبر جدید اه

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈

یا امام حسین💔

پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن🕊🌱🌿_                                                                                                                          _ ایجاد هرگونه مزاحمت پیگرد پس گردنی و سرایت هاری دارد!    
الکیه سنجش گفت همچین چیزی امکان نداره بچع ها نخوندن عمومیا رو ۲ ماه دیگ مونده و حذف نمیشن

ببین نوشته میخان کم کم تاثیر معدلو بردارن کانالشم رسمیه چرت و پرت نیست اوف سرم درد گرفته