2777
2789
عنوان

با شوهرم بخاطر گوشی دعوام شد

438 بازدید | 22 پست

به نظرتون حق با اونه؟؟؟

بهم میگه گوشیتو بده بفروشم قرضمو بدم باز برات میخرم 

بهش میگم باز نباید قرض کنی برام گوشی بخری ؟؟ 

خلاصه یکی من گفتم یکی اون 

دادم بیداد کرد و رفت بیرون از خونه اصلا تحمل حرف زدن نداره تو هر قضیه ای سری گارد میگیره 

من با این بشر چیکار کنم؟ باید بهش گوشیمو میدادم ینی؟

فقط تا ۳۰ سال بچه دار نشو‌.چون بچه خرجش ۱۰ برابر توعه .

چی میخواد اونوقت بفروشه ، ؟

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه سوال پول گوشی تورو از کجا میاره که بخره دوباره؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

من توی شرایط شما نیستم ک درستی یا نادرستی کار شما رو بدونم ولی شاید توی شرایط خیلی بدی هس که واسه صاف کردن بدهیش فقط میتونسه روی شما حساب کنه بازم با این وجود خریدن گوشی با این قیمتهای گزاف وباتوجه ب شرایط شوهرشما سخت میشه با صحبت مشکل روحل کنید تا دعوا وکنایه وجروبحث

نميدونم قرار نگرفتم من طلامو دادم ولي باز برام خريد جاش

آخه طلا می ارزه،منم طلاهامو چند بار فروختم دوباره برام خریده،آخه گوشی هرچقدم خوب، کار کردشو مفت ازت میخرن

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
چرا بابا سرکارم میره ولی فعلا چک داره گیر داده به لبتاپم و گوشم اولیو ک فروخت گوشیو نمیدم بحث میکنه

گوشیت چیه؟ البته هرچی هم باشه خیلیییی ضرر میکنی 

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥