2777
2789
عنوان

با دوستم بحثم شد،عذاب وجدان دارم

165 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من عقایدی دارم و یه رفیقی دارم که دقیقا خلاف اون عقایدو داره..

چند روز پیش داشتیم چت می کردیم

بعد سر یه ماجرایی در همین مورد که من ناراحت بودم و اون میدونست که من ناراحتم اومد شروع کرد از عقاید خودش گفتن و دلمو بدجور شکست ..

و واقعا عصبانی شدم ولی آف شدم تا بهش چیزی نگم و رابطمون خراب نشه

ولی بعد خیلی محترمانه رفتم و بهش گفتم من از این حرفت ناراحت شدم که اون یه جوری رفتار کرد انگار که هیچی نشده و رفتار خودشو درست میدونست

و منم که دیدم اینجوری داره میکنه گفتم اوکی و دیگه بهش پیام ندادم اونم پیام نداده تا امروز

اینم بگم که من چند تا رفیق دیگه ام دارم که اونام خیلی از تفکراتشون مخالف منه ولی خب هیچ وقت سر این ماجرا بحثی نداشتیم یعنی چون میدونیم تفاهم نداریم واردش نمیشیم ولی این دوستم اکثرا سعی می کنه وارد این ماجرا شه و نظرشو بکوبه تو سر من !

الان از یه طرف چون پیام نمیدیم ب هم اعصابم راحته ولی از یه طرفم چون ۶ساله با هم دوستیم دلم میشکنه که رابطمون انقد راحت تموم شه

بنظرتون چیکارکنم؟بهش پیام بدم یا نه بذارم کلا رابطمون قطع شه؟

غبارِ غم برود؛حال،خوش شود ..! "حافظ"

منم ازاین مشکلات زیاد داشتم.جالب اینحاس اصن دلم نمیخاست باهاشون بحث کنم خودشونم میدوستن اینو ولی بحث میکردن لجبازبودن..اون رابطه هام خراب شدبایینکه  قدبمیم بودیم.ولی من برام مهم نی

حالا تو اگ برات مهم پیم بده وباهاش عهد ببند وبگو بحث نندازوسط

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

هروقت از این اتفاقا برات افتاد به این جمله فک کن

دوست اشنا فامیل همکار و … برای این تو زندگی ما هستن که این زندگی عذاب اور و سخت رو برامون راحت کنن نه اینکه خودشون هم باری روی بقیه سختیا باشن

پس خیلی راحت از زندگیت حذفش کن 

باور کن ۶ سال که هیچی اگه دوست ۶۰ ساله هم باشه وقتی ازش ارامش نمیگیری نزار ارامشتم ازت بگیره عزیزکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازاین مشکلات زیاد داشتم.جالب اینحاس اصن دلم نمیخاست باهاشون بحث کنم خودشونم میدوستن اینو ولی بحث ...

ممنون گلم🤍👌🏻

حرفات تأثیر گذار بود✨

هروقت از این اتفاقا برات افتاد به این جمله فک کن دوست اشنا فامیل همکار و … برای این تو زندگی ما هست ...

ممنونم عزیز دلم،زاویه نگاهتو خیلی دوست داشتم❤️✨

بذار قط شه . من کلاداز عقایدم نمیگم به عقاید کسی هم کار ندارم . جالبه بدونی عقاید من و شوهرم کاااااا ...

بهترین کارو می کنی👌🏻

واووو چه جالب

میتونید با هم کنار بیاید؟

بهترین کارو می کنی👌🏻 واووو چه جالب میتونید با هم کنار بیاید؟

اگه حرف از عقاید بشه ن نمیتونیم با هم کنار بیایم برای همین به عقاید هم کار نداریم . یادت باشه موقع ازدواح طرف فیلم بازی نکنه خودشو هم عقیدت نشون بده بعد ببینی دروغ گفته . برای ازدواج برو مشاوره قبل ازدواج 

اگه حرف از عقاید بشه ن نمیتونیم با هم کنار بیایم برای همین به عقاید هم کار نداریم . یادت باشه موقع ا ...

یسسس👍🏻

امیدوارم انقدر زندگیتون پایبندِ عشق باشه که به این چیزا اهمیت ندید🤍

ممنون از توصیه ات🍁