2777
2789

بزرگ بشن بهتر میشن؟
دوروز میخوره سه روز نمیخوره

بهشون به زور غذا میدین؟یا شل میکنید اعصاب خودتون و بچه رو‌خورد نمیکنید؟

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من ۱۹ ماهشه ی دوروز انقد خوب غذا میخوره ی ی هفتم لب نمیزنه بزور بزور بزور شاید روزی سه چهار تا قاشق کوچک غذا بخوره شرلت اشتها اورم میخوره میوه لب نمیزنه 

نه من اصلا کارش ندارم غذا میارم براش درست میکنم خورد خورد نخورد میریزم بیرون 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یه بشقاب غذا میگیرم دستم و از این اتاق به اون اتاق دنبالش میرمو بهش میدم کلی بازی میکنم باهاش سوار تابش میکنم میبرمش تو حیاط سوار ماشینکش میکنمش آب بازی میکنیم هر جور که فکر کنی سرگرمش میکنم و بهش غذاشو میدم اگه یه روز عذاشو درست نخوره شب خوابم نمیبرم

هرچی بیشتر دنبالش بدوئی و اصرار کنی بخوره بدتر میشه ولش کن غذاهایی ک دوست داره رو خوشگل کن براش تو بشقابش بریز خودش گرسنه باشه میخوره.

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."

بزن به بیخیالی و اعصاب خودت و بچه رو خرد نکن. چون عصبیبشی میخوای دعواش کنی و غذا بدی‌. اون غذا بدرد نمیخوره

بزار گشنش بشه بخوره. همیشه غذا داشته باش، هر وقت خواست بده

من میزارم جلوش 

سیب و گلابی دوس داره خورد میکنم هر روز تو بشقاب براش میزارم ، خوراکی و بیسکوییت هم گذاشتم کابینت پایین خودش میره برمیداره میگه باز کن 

ناهار شامم هر چقدر خودش میلش بکشه میخوره 

آب خالی هم نمیخوره یکم شربت آلبالو میریزم ک طعم دار بشه و لیوانش همیشه پره و رو میزه خودش برمیداره میخوره

🌈🌧🕊🖤
بزن به بیخیالی و اعصاب خودت و بچه رو خرد نکن. چون عصبیبشی میخوای دعواش کنی و غذا بدی‌. اون غذا بدرد ...

میزنم به بیخیالی اونم از خداشه 🤣

یه بشقاب غذا میگیرم دستم و از این اتاق به اون اتاق دنبالش میرمو بهش میدم کلی بازی میکنم باهاش سوار ت ...

منم تا ۱۴ ماهگیش همین کار رو‌ کردم

ولی هم من خسته شدم هم خودش

به هیچ وجه به زور غذا نده وگرنه پیرت میکنه بزار با رغبت غذا بخوره  نگران نباش بچه ی منم همین جو ...

الان بچتون خوش اشتها شده؟

چند سالشه؟رشدش خوبه؟