2777
2789
عنوان

کمکم کنین

389 بازدید | 14 پست

دوستان من نمیدونم چجوری ولی الان بایسکشوالم (یعنی دوجنسگرا برا کسایی که نمیدونن چیه) خیلی میترسم که کسی بفهمه و میخوام بدونم نظر بقیه درباره این چیه کلا خیلی میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی هم خیلی سعی میکنم از بچه های کلاسمون فاصله بگیرم که بهشون حسی پیدا نکنم چون اینجوری فقط به احساسات خودم آسیب میزنم چون میدونم بقیه حاضر نیستن با یکی مثل من حتی دوست باشن اگه درباره این موضوع تجربه ای دارین لطفا بگین و اگه میشه بهم فحش ندین و منو عین ی آدم ببین آخه خیلیا از ماها متنفرن ولی این احساسات دست خودم نیست لطفا کمکم کنین🥺🥺😔😞😞😖😖

دختری یا پسر؟؟ 

باید بری پیش روانشناس یا مشاور

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من قابل احترامید خیلیا ام شبیه من فکر میکنن اما کسایی ام‌هستند که قدیمی فک‌میکنن و معذرت میخام از شماها بدشون میاد،به نظر من به کسی نگو و حتی اگه به دوستات حس پیدا کردی باز هم‌نگو و اگه دید خیلب دورشی بگو فقط دوست دارم باحالی و این حرفا.

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

دختر ولی دخترای مدرسمون همه لاغر و خوشگلن ولی من یکم تپل و معمولیم

تو معمولی نیستی خیلیم خوشکلی همه ادما یجور خوشکل و جذابن ... برو پیش،مشاور مطمعن باش،خیلی کمک میشه بهت ..‌بهتر میتونی با خودت کنار بیای

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
تو معمولی نیستی خیلیم خوشکلی همه ادما یجور خوشکل و جذابن ... برو پیش،مشاور مطمعن باش،خیلی کمک میشه ب ...

نمیدونم به خاطر شکلی که با ما رفتار میشه خجالت میکشم و میترسم با کسی درمیون بزارم حتی با مادر و پدر یا مشاور و روانشناس

نمیدونم به خاطر شکلی که با ما رفتار میشه خجالت میکشم و میترسم با کسی درمیون بزارم حتی با مادر و پدر ...

خجالت نداره ک حرف زدن با مشاور اونا هر روز کلی مراجعه کننده با مشکلات مشابه دارن

نه عزیزم چرا توهین کنیم بهت؟ 

راستش نمیدونم چیکار کنی 

ولی به عنوان یه دوست بهت میگم اینجور چیزا هم دست خود آدمه ، ینی خودت میتونی به خودت کمک کنی طرز تفکرت رو عوض کنی بعد میبینی دیگه به هم جنسای خودت حسی نداری 

حتی اگه لازمه برو پیش مشاور یا روانشناس که از این وضع در بیای، من زیاد مذهبی نیستم ولی بخدا حس داشتن به هم جنس خیلی گناهه🥺

اگه نمیتونی از پس هزینه رواشناس بر بیای ، بهت یه شماره میدم زنگ بزنی 

‏با گرفتن شماره 1480 میتونی رایگان مشاوره روانشناسی در هر زمینه ای بگیری. روانشناسا تلفنی مشاوره میدن و هیچ اطلاعات شخصی ازتون نمی‌خوان. تو زمینه های خانوادگی، شغلی، تحصیلی و... مشاوره میدن بهتون. این کمک رو از خودت دریغ نکن🥺💛

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

گلم شما توی سنی هستید که هورموناتون درحال تغییر هستن حتما با یه متخصص غدد مشورت کنید تا اگر نیازه دارویی بدن که هورموناتون زودتر به تعادل برسه،اصلا هم غیرعادی نیست این حسی که دارین و خودتونو از بقیه جداندونین

چرا خودت و قبول نمیکنی؟تو این آدم با این گرایش هستی و قرار نیست برای کسی خطرناک باشی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈💔 خداوند مهسا،حدیث و کیان💔خدای خدانور و نیکا و حمید💔خداوند اسرا،مونا ،مهرشاد💔خدای غزاله،ندا،مهرداد💔از عشقی و ستار چون گوهرش،خداوند افکاری و مادرش💔که این خانه مادری میهن است،که ایران زمین کاوه اش یک زن است💔🥲 به امید آزادی ایرانمون🤍