2777
2789
عنوان

رفتار خواهرشوهرم!!

1770 بازدید | 62 پست

ما دوتا جاری تو یه ساختمون دو طبقه ایم ،خواهرشوهرم خونه ویلایی کنار ماست ،بعد این خواهر شوهر یک روز در میون میاد به جاری پایین سر میزنه و پیش ما نمیاد ،باهم مشکلی هم نداریم ،من میرم پیشش ،ولی نمیدونم چشه چرا نمیاد،به شوهرم میگم و گله میکنم میگه من شرمندم ازت عذرمیخام بابت رفتارش بیخیالش باش زندگیتو بکن !

ولی بهم زور داره پیش اون میره پیش من نمیاد،البته خواهرشوهر ۱۵سال از من بزرگتره ،جاری ۱۳،خب فاصلشون کمه بیشتر میفهمن همو ولی آخه هفته ای یکبار میتونی بیای که ،منم تصمیم گرفتم دیگه نرم با اینکه شوهرم میگه تو کارتو بکن اون نیومد که نیومد ،نمیدونم چه برخوردی کنم مستقیم بگم یا بزنم بیخیالی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ول کن بابا حوصله داری نیاد بهتر 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

واااای عزیزم چه حوصله ای داری خیلی دلت میخواد با خواهرشوهر رفت و امد داشته باشی؟ والا من الان تصورش که کردم دلم برای اون جاریت سوخت که یه روز در میون خواهرشوهرش میاد خونش😂از کجا معلوم شاید اون جاریت ازین عاصیه که چرا اون میاد خونش توهم ازین عاصی که چرا نمیاد؟ بهتتتترررررررر که نمیاد از ارامشت خسته شدی؟ من از الان غصمه که عروسی کردم رفتم شهر شوهرمینا داعم خواهرشوهرم با دوتا بچه شلوغش بیان چه خاکی بریزم سرم اوف

واااای عزیزم چه حوصله ای داری خیلی دلت میخواد با خواهرشوهر رفت و امد داشته باشی؟ والا من الان تصورش ...

نه از یکسره اومدن که حرف نمیزنم ،منظورم از بی محلی کردن و نیومدنه این حالمو گرفته