2777
2789

من با سالم خوری کم کردم 

کنارشم ورزش 

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاً یکی ب من کمک کنه ☹️☹️☹️منم ۱۸سالمع ۸۷کیلو شدم 😞😞😞اصلا ازداه ندارم از دیروز شروع کردم ب رژیم دارم ورزش میکنم و کم میخورم ولی بعضی موقع ها هیچی حالیم نمیشه میشستم فقط میخورم و میخوزم

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!

یه روشی باشه که بعدش پوست شل نشه.من شکم دارم الان بیشتر مشکلم همینه.به من دکتر طب سنتی گفت طبع بلغمی باید اینو اصلاح کنی خود به خود وزنتم کم میشه

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
والا خب سختیای خودشو داره مخصوصا اوایلش که ادم عادت نداره همش گشنشه ولی می ارزه به اینکه جلوی اینه ا ...

کاش منم بتونم همش رژیم میگیرم وورزش میکنم بعد یکی دو ماه دوباره ولش میکنم

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹