2777
2789

یه مدت هفت روز سوره طه میخونیم.. تا ۹ آذر که روز ولادتشون هست😊 هرکسی مایله اعلام کنه.. الهی به ارزوهای قشنگتون برسین

🌱بمناسبت ولادت حضرت زینب

🌱ثواب این هفت روز تقدیم میشه به روح شهید علی جمشیدی، شهید ابراهیم هادی، شهید سجاد زبرجدی و شهید محمدرضا دهقان امیری

🌱به امید باردار شدن و سلامتی خانومای باردار و تو دلیشون

🌱حضور اقا امام زمان و حاجت روایی همه‌ی شما

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
اگه مشکل شرعی داشته باشیم میتونیم بخونیم؟

سوره طه جزو سوره‌های بدون سجده واجبه و تا جایی که من میدونم مشکلی نداره خوندنش😀

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط واسه باردارهاست؟من مجردم

نه مهربونم فقط ثوابش تقدیم به اونا میشه

من خودمم مجردم🙆‍♀️

منم میخونم عزیزم ان شاالله حاجت روایی همه عزیزان و شما 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
من فقط یدونه میتونم بخونم اشکال نداره؟

اشکالی نداره شبای بعدش به یادتون هستم و دعاتون میکنم🥰

توی یکی از این شبا تا ۹ آذر بخونین💚

منم میخونم عزیزم ان شاالله حاجت روایی همه عزیزان و شما 

سلام دورت بگردم، ممنونم ازت🤩 ان‌شاالله اول از همه شما و دوستانی که شرکت میکنن به خواسته‌هاتون برسین💚

سلام دورت بگردم، ممنونم ازت🤩 ان‌شاالله اول از همه شما و دوستانی که شرکت میکنن به خواسته‌هاتون برسین ...

عزیزی شما من یه دور بیشتر میگردم 😍 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
منم یه بار میخونم 

هیچ مشکلی نیست🥰🙌 امیدوارم کلی تاپیک خوشحالیتو بزنی💙