2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ماهی20 اجاره خونه نمیدیم ولی خونه ام مال خودمون نیست زندگی خییییلی لاکچری نداریم بیشتر پس انداز میکنیم بتونیم خونه بخریم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

خودم ۲/۸۰۰🤣شوهرم متغیر از۱۵تا۲۵ 

اجاره خونمون ۳تومنه غذا رو ازسلف دانشگاه من میگیریم خرج هله هوله و رستوران اینجورچیزا درماه حدود دوتومن

با قناعت زندگی میگذرونیم 😁قسط ووامم زیادداریم چون تازه خونه خریذیم وماشین عوض کردیم

خوبه خداروشکرراضییم اجاره هم نمیدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درامد من متغیر و بستگی به این داره ک اون ماه پروژه بگیرم یا نه و شرایط دیگ ولی خب ممکنه یه پروژه هزینش باعث بشه من سه ماهذساپورت مالی کامل داشته باشم 

همسرمم نظامی هست معمولی به پایین حساب میشه درامدش دیگ توی این اوضاع 

هروقتم کم بیاریم پدرامون هستن

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

مستاجر  ماهی15 تا25 میمونه به جز اجاره خونه که برا قسط و خرید خونه و پس انداز و خرید خودمون استفاده میشه

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

درامد شوهرم ۴ تومن ۶۵۰ تومن قسط 

خودمم ۴۵۰۰ خودم یه بخش از قسط میدمم که برای جهازم خریدم به سختی میگذره ۲۵۰۰ از حقوقم میره در واقع میشه ۵ تومن برامون میمونه به هیچی نمیرسه گاهی وقتا تره باری چیزی نمیرم یخچال خالی میمونه تا دستمون باز بشه بعد بریم  یا از اومدن مهمون وحشت دارم چون اکثرا یخچال خالیه یا برای خودمون خرید کنیم 

عزیزم هر کسی با توجه به درامدش خرج داره دیگه سوالت خیلی کلیه ولی به نظرم حداقل ۱۰ میلیون هزینه ی اج ...

من تهرانم ماهی7 تومن اجاره میدم با370پول پیش🙁🙁🙁🙁🙁🙁

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺