2777
2789

بچه ها این جا یه سایت هست و جزیی از دنیای مجازی و هیشکی هم اون یکی رو نمیشناسه که بخواد پز بده یا کلاس بذاره یا چیزی رو تو چشم بقیه بکنه

تازه عروس تاپیک زده برای جهیزیه بعد هی میریزین سرش که نذار و پز نده و بقیه حسرت میخورن و...

یعنی اگه اون بنده خدا عکس جهازش رو نذاره بقیه توی مجازی ب این بزرگی خونه های لوکس نمیبینن حسرت بخورن؟؟؟

و اتفاقا شاید ی عده که اهل پز دادن نیستن به جای نظرخواهی از افراد واقعی که اونا رو میشناسن واسه اینکه حسرت نخورن بیان اینجا که کسی نمیشناسه نظر بخوان

یکیش خود من ،هیچ وقت اهل این نیستم که کاری کنم اطرافیانم حسرت بخورن 

ولی اگه بخوام در مورد چیزی نظرخواهی کنم چون اینجا مجازیه میام اینجا

حقیقیت برا بهضیا مثل کوبیدن میخ به اهنه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همه جا هستن هر تاپیکی بری میان ایراد میگیرن 

دیروزم یکی میگفت پولدارا چرا میاین تاپیک میزنین کیا ماهی ده میلیون درامد دارن😐😐😐😐😐😐 

ده تومن😕

پولدار😕😐

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

من خودم با پز دادن مخالفم ولی کلا عقیده دارم ما عنوان تاپیک ها رو میبینیم، اگر دوست دادیم وارد میشیم و اگر خوشمون نمیاد، نباید بریم که بعدش به صاحب تاپیک غر بزنیم چرا این عکسو گذاشتی، چرا داری پز میدی

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
وقتی سایت قابلیت عکس گذاشتن داره خب یعنی طرف میتونه عکس بذاره و نظر بخواد

اره ولی نظر خواهی با به رخ کشیدن زندگی فرق داره

در ضمن شرایط زندگی سخت شده 

خیلی سخت 

مخصوصا برای عده ای

امیدوارم هیچ وقت تو شرایطش قرار نگیری چون خیلی سخته 

💍♥ i said yes 

ولی من از اینجا بودن یاد گرفتم از خوشیام نگم از درامدم نگم

از اخلاقای خوب نامزدم و پدرو مادرم نگم و.... 

چون همیشه محکومی همیشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اخه میدونی عزیزم جالب اینجاست که اصلا هم جهیزیه این خانوم آنچنانی نبود

نمیگم بد بود ها اصلا بد نبود و مبارکش باشه انشالا

ولی کاملا در حد متوسط بود که ۸۰ درصد عروسا در همین حدن دیگه

بعد یه عده یه جوری کوبیدنش که انگار هیچییی تو عمرشون ندیدن

من دوست خودم تبریزیه ماه پیش عروسیش بود یک و نیم میلیارد جهیزیه برد فقط

تازه با اون وجود ماها این اداهارو در نیاوردیم که اینا دیشب در آوردن

من داشتم شاخ در می‌آوردم حقیقتا

اتفاقا من عاشق تایپیک جهیزیم کلی ایده جدید میگیرم..🤩

دقیقا خیلیا ایده میگیرن

من خودم ایده گرفتم و ی سری وسیله میخواستم بگیرم شبیه یکی از دوستان گرفتم

بعد بالاش هم خب زده جهیزیه کسی که سختشه میتونه وارد نشه خب

من خودم ی آدمی ام که خیییلی مخالف حرکات نمایشی ام و از اینکه آدم زندگیشو تو چشم بقیه بکنه متنفرم

ولی یه عده فاز روشنفکری برداشتن و فقط بلدن گیر بدن

معمولا نظرسنجی برای جهریه خریداری شده بیفایدست، اگرم هنوز خرید نشده بستگی به سلیقه استارتر و وسع مالیش داره که مجددا نظر سنجی بیفایدست.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم