2777
2789

چندتا از سخنرانی هاشا دیدم و خیلی کتابای دیگه هم خوندم ولی به این نتیجه رسیدم خودت باید وجودتا کشف کنی خودت باید با شیوه خودت به درون بری نه شیوه دیگران،چون این یک دانش و علم نیست که بخوای اونا فرا بگیری

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت سفر ب درون سفری خطرناک نیست؟

نمیشه گفت خطر ولی شما دارید به دنیایی ناشناخته پا میذارید پس ممکنه با چیزهای عجیب و غیرقابل هضمی روبرو بشید در ابتدا ممکنه کمی افسرده و منزوی بشید چون باعث برون ریزی افکار و خاطرات قدیمی شما میشه و اگه آماده رویایی با اون نباشید ممکنه تبعاتی براتون به همراه داشته باشه،مثلا خودم تا همین چند سال پیش جریان انرژی خیلی داغ و قدرتمندی حس میکردم که از پایین تا فرق سرم بالا میاد و انگار موانعی جلوی این انرژی وجود داره و تلاش این انرژی برای باز کردن این راه همراه با درده و احساس عجیبی چیزی شبیه به مرگ را ممکنه تجربه کنید ولی به هر حال باید از یک جایی شروع کنید 

نمیشه گفت خطر ولی شما دارید به دنیایی ناشناخته پا میذارید پس ممکنه با چیزهای عجیب و غیرقابل هضمی روب ...

من ی ماهی مراقبه انجام دادم بعدش افسردگی گرفتم غروب ک میشد و رنگ سیاهی شب و میدیدم دلم میگرف کمرم از قسمت پایین ستون مهره ها درد میگرف شبا نمیتونستم بخابم از زور درد بعد کل شبابیدار بودم  حالت تهوع داشتم حالتی شبیه این ک ی چیزی باید از شکم و گلوم بیاد بیرون  

خیلی  دوران بد و افتضاحی بود من کتابای اشو رو میخوندم  

بعد مراقبه رو گذاشتم کنار و همه چیز ب روال عادی برگشت  ...

الان هر کتابی از نویسنده های خارجی میخونم دقیق ب سفر درونی تاکید دارن ... 

نمیشه گفت خطر ولی شما دارید به دنیایی ناشناخته پا میذارید پس ممکنه با چیزهای عجیب و غیرقابل هضمی روب ...

ی چیز دیگ ی دختر ب شدتتتت ترسو هستم از بچگی تا الان.

من ی ماهی مراقبه انجام دادم بعدش افسردگی گرفتم غروب ک میشد و رنگ سیاهی شب و میدیدم دلم میگرف کمرم از ...

من از بچگی حدود ۵ یا ۶ سالگی یکسری تجربیات عجیب داشتم و خیلی چیزا میدیدم و میشنیدم و همیشه شبا بین ۳ تا۵ بیدار میشدم و چند سالی هست که با اشو آشنا شدم و گوش دادن به صدا و نگاه کردن به حرکاتش برام مدیتیشنه نباید بترسید باید ادامه بدید چون این تازه ابتدای مسیره

من از بچگی حدود ۵ یا ۶ سالگی یکسری تجربیات عجیب داشتم و خیلی چیزا میدیدم و میشنیدم و همیشه شبا بین ۳ ...

جدی شما هم با اش و آشنا هستین کتاب مانترا۱و۲ کامل توضیح داده راجبش 

گفت تو این مسیر حتی ممکنه دیوونه هم بشین

جدی شما هم با اش و آشنا هستین کتاب مانترا۱و۲ کامل توضیح داده راجبش  گفت تو این مسیر حتی ممکنه ...

بله درست میگه ممکنه دیوانه بشید،تا به حال هیچکسی به اندازه اشو انقدر عمیق و آگاه ندیدم و کل تاکیدش روی اینه که انرژی که در مرکز جنسی به طور بالقوه وجود داره باید به سمت بالا و مراکز بالاتر هدایت  بشه اما از طرفی هم میگه سعی نکنید این انرژی را سرکوب کنید باید عمیقا درش وارد بشید و ازش فراتر برید

بله درست میگه ممکنه دیوانه بشید،تا به حال هیچکسی به اندازه اشو انقدر عمیق و آگاه ندیدم و کل تاکیدش ر ...

اره اکثر کتاباشو خوندم ... حین خوندن فصل ۲ مانترا۱  که راجب انرژی کیندالی بود یهو احساس کردم یه چیزی از ستون فقراتم بالا رفت بعد همون طور ک نشسته بودم به اسمون وصل شدم (برا چن ثانیه بود)این حس و زیاد نمیشه وصف کرد بعد از اون دیگ شروع کردم ب تحقیق راجب اش و و انرژی کیندالی و ترسای من شروع شد 

😃

فک کرده بودم خیلی راحت انرژی می ره بالا و روحم از بدنم جدا میشه اطرافم میشه پر جن و پری و...😅

مسله بعد این بود که پیروان اش و خودکشی کرده بودن(معلوم نبود چ بلائی بر سرشون اومده😄)و کیلیپ هایی ک نشون میداد اشو از خانم ها سو استفاده جنسی میکرده و این شد که زده شدم.و ی کلیپ دیگ ک خیلی ب حضرت مریم و عیسی توهین میکنه ازش بعید بود

من از بچگی حدود ۵ یا ۶ سالگی یکسری تجربیات عجیب داشتم و خیلی چیزا میدیدم و میشنیدم و همیشه شبا بین ۳ ...

ببخشید چن سال دارید و چقدر تو این راه پیشرفت داشتین؟

ببخشید چن سال دارید و چقدر تو این راه پیشرفت داشتین؟

۲۴،این راه به قدری طولانی و گسترده هست که نمیتونید براش مقصدی معین کنید و فقط میتونید به سمتش حرکت کنید و نمیتونید موقعیت خودتون را ببیند مگر اینکه به یک چشم انداز باطنی دست پیدا کنید 

اره اکثر کتاباشو خوندم ... حین خوندن فصل ۲ مانترا۱  که راجب انرژی کیندالی بود یهو احساس کردم یه ...

خیلی به اخبار توجه نکنید چون رسانه ها برای آگاهی مردم نیومدن بلکه تنها به دنبال پیشبرد اهداف خودشونن اینکه پیروانشون خودکشی کردن چرند محضه ممکنه اندک شماریشون دچار مشکل روحی شده باشن که طبیعیه و اینکه ارتباطشون با زن ها جنبه سواستفاده گری نداشته خودشون اذعان داشتن که با زن ها متعددی معاشقه داشتن که این نوع معاشقه از نوع جنسی نبوده و تماما با رضایت خود اون ها بوده

گفته های ایشون نیازمند درک زیادیه از نظر شما گفته ایشون توهین به عیسی و مادرش تلقی میشه ولی در واقع قصد اشو از این کار ساختار شکنی ذهن متعصب و در بند ماست تا بتونه شما را آماده رشد و جهش کنه

۲۴،این راه به قدری طولانی و گسترده هست که نمیتونید براش مقصدی معین کنید و فقط میتونید به سمتش حرکت ک ...

همسن هستیم 😄فکر میکردم خیلی از من بزرگ تررر باشین...من کارشناس حسابداری دارم و شما؟

میدونی از نظر من کسایی مثل خود اشو هستن که میتونن پا بر همچین مسیری بزارن هم علمشو دارن هم شهامت رفتن شهامت گذشتن از دنیا ....

مثل داستان سیمرغ  ک فقط ی نفر ب مقصد رسید (اگه درست گفته باشم😅)