2777
2789
عنوان

سلام

159 بازدید | 16 پست

☀️سلام صبح زیباتون بخیر☀️

💞محبت بیشترین تاثیر را میتونه
❣روی دیگران داشته باشه

❣نگذاریم محبت توی دلمون بمونه
❣محبتی که به زبون بیاد

❣خیلی ارزش داره

❣همین امروز به عزیزان تون
💞بگید چقدر دوستشون دارید...

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌ : https://t.me/mehdioootom🌈🌸🌈🌸🌈🌸🌈

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

کاش غروروخجالت بیجامانع نشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وقتها همین غرور مسیر زندگیمون رو تغییر میده.

وچه بساخجالت😟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دیروز بهش گفتم دوستت دارم اما چون قرارمون‌این بود که نگیم رفت منم گفتم خداحافظ و اشکم جاری شد😭

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔

من خداروشکر یک خانواده بزرگ دارم پد رو مادر و چندتا خواهر و برادر و یک عالمه خواهرزاده و برادرزاده

عاشق همدیگه بودیم اما خیلی کم به زبون‌میاوردیم 

کرونا که شروع شد یک ترس عجیبی از دست دادن افتاد تو دلمون

کرونا  بدی ها و سختی های زیادی داشت اما باعث شد ما عشقمون به همدیگه بیان کنیم هر وقت همدیگرو میبینیم کلی قربون صدقه هم میریم و بی دلیل همدیگرو میبوسیم خیلی لذت بخشه همیشه خداروشکر میکنم که این لذت و تجربه کردیم

😔😔🤦🤦

مرسی😔

تا زمانی که رسیدن به تو‌ امکان دارد                 زندگی درد قشنگیست که جریان دارد😔            تمام شهر فهمیدند مال من نخواهی شد           من اما همچنان در فکر این رویای بی حاصل        درخواست دوستی ممنوع⛔
چرا واقعا.بعدها حسرت این روزها رو که می‌تونستین بگین نگفتین نخورین

حسرت که زیاد خوردم ولی نشد دیگه نمیشه نمیاد داداش مدامم متهم شدم بی احساسی مغروری خودمحوری 

فاطمیه_خط مقدم_ماست                               " آقا هستم"
حسرت که زیاد خوردم ولی نشد دیگه نمیشه نمیاد داداش مدامم متهم شدم بی احساسی مغروری خودمحوری 

امیدوارم هر چی صلاحته بشه.

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

سلام حالتون چطوره 

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است