2777
2789

سلام خانم های خوزستانی کسی دکتر زروان جلیلی می‌شناسه؟ میگن فوق تخصص لاپراسکوپی هست من لوله چپم بسته می‌خوام لاپرا کنم پیش ایشون. اگر ایشون رو میشناسید ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگر از دکتر دیگه در مورد مشابه من نتیجه گرفتید اسم دکترا رو به من بگین

تعداد رای : 1
نظرسنجی
بله
1
100%
خیر
0
0%
هیچ ثروتی بالاتر از آرامش خیال نیست

اره من انجام دادم هر دولوله بسته بود که دکترم گفت احتمال این که هر دو رو برداره هست چون چسبندگی زیاده ولی عمل که کرد هر دو رو باز کرد و خداروشکر من همون ماه باردارشدم الان توی ماه هشتم هستم😊😊😊انشاااله به همین زودی ها قسمت شما بشه

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم میشه...باردارنمیشی؟؟

والا بعد دوسال اقدام باردار شدم اما مجبور به سقط شدم الان باز باید از صفر شروع کنم گفتم عمل کنم بلکه زودتر باردار بشم

من تهران عمل کردم پیش دکتر فاطمه داوزی تنها.اتشاالله مشکل شما هم حل میشه

شما بعد از عمل لوله ها باز شد و طبیعی باردار شدبد؟

اره من انجام دادم هر دولوله بسته بود که دکترم گفت احتمال این که هر دو رو برداره هست چون چسبندگی زیاد ...

چقدر خوب برای منم دعا کن بعد از دوسال اقدام باردار شدم که نشد بمونه و سقط کردم دعا کن بازم باردار بشم

شما بعد از عمل لوله ها باز شد و طبیعی باردار شدبد؟

آره بلافاصله بعد عمل باردار شدم .حتی ماه بعدشم نه دقیقا همون ماه که عمل کردم.دکترم میگفت امان ندادید شما که😂😅

چقدر خوب برای منم دعا کن بعد از دوسال اقدام باردار شدم که نشد بمونه و سقط کردم دعا کن بازم باردار بش ...

لنشاالله قسمت شما هم میشه به همین زودی ها فقط پیگیر باش و حتما یه دکتر خوب انتخاب کن.انشاالله نتیجه میگیری❤️❤️😊😊 

آره بلافاصله بعد عمل باردار شدم .حتی ماه بعدشم نه دقیقا همون ماه که عمل کردم.دکترم میگفت امان ندادید ...

الهی به سلامتی بغل بگیریش برای منم دعا کن باز باردار بشم

عزیزم تاپیک هاتو خوندم خیلی واست دعا کردم انشالله تا سال بعد نی نی خوشگلت رو بغل کنی سالم و صالح&nbs ...

ممنون عزیزدلم توکل به خدا