2777
2789
عنوان

مجبورم دوروز تو ی خونه با دوست دختر قبلی شوهرمو وخانوادش باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 64 پست

به دختر عموش پیام بدی یا ب شوهرت?

یعنی مراسم عمو یا پدرش نیاد ک شما نمیتونی ببینیش?

دوست بودن یه زمانی,اگه همو میخواستن خوب ازدواج میکردن

شاید اون بنده خدا حتی دیگه ب شوهر شما فکرم نکنه

حساسیت زیادش هم خوب نیست

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگ قرار بود همو بخان الان زن و شوهر بودن،اونا به پشم همم نیستن الان وگرنه شما اصلا وجود نداشتی

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

خیلی بی سیاستی اگه بهش پیام بدی

ببین چقد خوشحال بشه که داری میسوزی

عقل داری اصلن😐

کاملن بی تفاوت باش

مهم اینه همسرت تو رو انتخاب کرده

میدونم سخته ها ولی اصلن جلوی نه دختره نه شوهرت نقطه ضعف نشون نده

خدا💖 

به رو خودت نیار بابا تموم شده دیگه

یه عمر می خوایی کنار این خانواده باشی

کاش شوهرت نمی گفت بهت از گذشتش

یه عمر رو مخته اگه رها نکنی

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بی تفاوت باش،همسرت علاقه ای به اون نداشته که تورو انتخاب کرده✋

امضام❤️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

اون باید ناراحت باشه نه تو

تو اونی که انتخاب شده دختر برو عشوه هم بیا بسوزه😐😂

اسم شوهرتو بکش یه جونم بهش اضافه کن راه بی راه تعریفشم کن

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه ها 

دختر عموش دوست صمیمی 9 ساله من بود، بااون رفیق شد رفت خاستگاریش خودش میخاست شوهرم، حتی میگفت عاشقشم بوده، خانوادش ندادن، بعد اومد از من خاستگاری کرد منم چون ازدواج دومم بود و ی بچه داشتموالبته شناختی ک از شوهرم داشتم  قبول کردم