2777
2789

من سال ۹۶ با یه پسری ۴۵ روز دوست بودم تو اون ۴۵ روز فهمیدم واقعا آدم ایده آلم نیست دوستش ندارم و کات کردم البته بعضیا میگفتن دنبال موقعیتم بوده حالا راست و دروغش خدا میدونه پسره از اون موقع منو ول نکرد تا الان😑ینی دوست نیسیما هی التماس و پیام تلگرام میفرستاد چشمش دنبالم بود همون سال با یکی دوست شدم سر ۲ ماه گفت دوست ندارم و رفت من فک کردم خب کارمارو پس دادم😐حالا عشقم بعد ۴ سال حرفایی که به پسره زدم ک مردم طلاق میگیرن …میزنه بهم ینی کارماس؟من ۴۵ روز زمان گذاشتم دیدم نمیخام چرا بعد ۴ سال باید جواب بدم کارما ناعادلانس انگار😐تازه من کلی کار برای اون پسره کردم و هیچیم نگرفتم ازش اصن اگ اینجوریه باید به همه روابط اشتباه ادامه داد؟😕

اگه به دروغ و عمدی بهش گفته بودی اونوقت میشد کارما

وقتی حرف حق و درست بزنی که دیگه کارمایی نباید داشته باشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب آدم حق انتخاب داره تو که با احساسات اون بازی نکردی که بخوای کارما پس بدی

من میگم ۴۵ روز به این نتیجه رسیدم و تموم کردم پسره میگه تو توی ۴۵ روز منو از زندگی انداختی😐والا فکر میکنم حداقل ۳ ماه زمان لازمع از طرفیم میگم عذاب وجدان براش گرفتم

دختر نیستم کارما چیه خدایی. دلیلشو باید بگردید پیدا کنید چرا اینطور میگه

اخه مو به مو تموم حرفای من به اون پسررو میزنه من اولش راسیت خوشم اومد از پسره اماا انقدر تفاوت فرهنگ و اخلاق و همههه چی دیدم فهمیپم ادم زندگی من نیست

بنظرم برو ببین دوست پسرت چرا این حرفو میزنه و آیا حرفاش منطقی هستن یا دنبال بهونه ست؟

جواب سوالت رو اینجا میتونی بگیری

بعضیا مثل خودت تو ۴۵ روز می فهمن که طرف مناسب نیست

بعضیا هم بعد از چند سال متوجه میشن

البته یه عده هم که دنبال بهونه برای کات کردن هستن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اگه به دروغ و عمدی بهش گفته بودی اونوقت میشد کارما وقتی حرف حق و درست بزنی که دیگه کارمایی نباید دا ...

نه اولش گفتم مث برادرمی😕بعد ۱ ماه هی گفت دوست شیم منو بشناسی ۴۵ روزه گفنم نمبخام اولاش یکم خوشم اومده بود انقدر حرکات چیپ زد ک گفنم من نمیتونم دوست داشته باشم اون میگه تو ۴۵ روز منو بازیم دادی من بدبختم سر ۴۵ روز هی جواب پس میدم به خدا😂😂😂

اره موافقم اما نمیدونم ذهنم درگیره همش حس گناه دارم

نداشته باش... همین حس گناهت انرژی منفی جذب میکنه

وقتی طرف خودش عزت نفس نداره و بازم راه افتاده دنبالت دیگه مقصر که شما نیستی

نداشته باش... همین حس گناهت انرژی منفی جذب میکنه وقتی طرف خودش عزت نفس نداره و بازم راه افتاده دنبا ...

خیلییی ساله فک کن ۵ سالههه خیلیا هم میگفتن اگه واقعا هی میره میاد میگ بهترین دخترا از خداشونه باهام باشن چرا نمیره پس همون موقع یکی از دلایلی ک بهم زدم این بود میگفت پدرت ماشین و خونه بده بهت 😐

خیلییی ساله فک کن ۵ سالههه خیلیا هم میگفتن اگه واقعا هی میره میاد میگ بهترین دخترا از خداشونه باهام ...

پس اصلا بهش فکر نکن بابا

طرف خودش مشکل داره قشنگ

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ کاش چشمش دنبال زندگیم نباشه

غلط کرده چشمش دنبال زندگیت باشه

کلا ازش فاصله بگیر

یه جوری که هیچ خبری ازت نداشته باشه

البته امیدوارم فامیل نباشه  

غلط کرده چشمش دنبال زندگیت باشه کلا ازش فاصله بگیر یه جوری که هیچ خبری ازت نداشته باشه البته امید ...

نه فامیل نیس😂😂😂ازینا خداروشکر تو فامیل نداریم خطمو عوض کردم ففقط واس کارم تلگرام خطرو داشتم هر روز پیام میداد. نمیدونم کدوم تز خدا بی خبری ش جدیدمو بهش داد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اما بهترین کار همینه کلا بزارمش تو بی خبری بره