2777
2789

سوپ شیر  ساده درست کن عالیه از همه چی خوشمزه تر ، جو  رو فقط با هویج و یکم نمک و فلفل بذار حسابی بپزه بعد که مخت میکس کن بهش شیر اضافه کن یکم کره و آبلیمو برن همین،قارچ هم تفت بده جداگانه اضافه کن فوق العاده خوشمزه است ومجلسی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو چندبار درست کردم  خواستم تنوع بدم سوپ جو قرمز درست کنم

اوکی پس این کارو بکن ،اول پیاز رو رنده ریز کن با هویج نگینی و کره تفتش بده یکم زردچوبه و فلفل بزن ، بعد با اب مرغ یا قلم یا گوشت بذار یه ساعت بپزه ،بعد جوپرک رو که از قبل خیس کردی بهش اضافه کن همزمان بهش فلفل دلمه و یکم پودر دارچین اضافه کن با نمک بذار حسابی دل پخت بشه ،بعد بهش با توجه ب اندازه سوپت رب اضافه کن یه رب که قل زد بهش یکم جعفری تازه اضافه کن و درش روبذار ۳ ،۴ دقزقه بعد خاموشش کن ،پیشنهادم اینه قبل مجلست یکم برای خودتون درست کن دستت راه بیفته ولی طعمش عالیه

مواد لازم

پیاز

جو

مرغ یا گوشت فرقی نداره

هویج رنده شده

سبزی سوپی(من خودم آماده میخرم)

از قبل جو رو میپزی (زیاد جو برندار که سوپت سفت نشه)

بعد ۳پیاز متوسط خیلی ریز رنده میکنی و با روغن سرخ کن تا طلایی بشه،بعدش رب رو اضافه کن و تفت بده تا خوشرنگ بشه،حالا جو رو(همراه آبی که باهاش جوشیده)به قابلمه اضافه کن و یه خورده دیگه خودت آب بهش اضافه کن تا جوش بیاد،وقتی قل خورد سبزی سوپی و هویچ و مرغ‌ رو بهش اضافه میکنی،برای ادویه هم فقط نمک و فلفل و زردچوبه و خیلی کم دارچین اضافه کن ،یکم هم آبلیمو یا آب نارنج بریز(زیاد نریز که مزه خوبی نمیگیره)

شعله رو کم کن تا کم کم جا بیوفته(کلا ۴ساعت بمونه کافیه)

بعدش مرغ یا گوشت رو از قابلمه دربیار و ریش ریش کن و اضافه کن بهش

برای ادویه و جو مقدار نگفتم چون باید چشمی برداری

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

فدات شم ،ان شالله که درست کنی و لذت ببری کلا تو سوپ جونکته اش یکی اینه که جوت حسابی بپزه و دیگه اینکه کره حتما بهش اضافه کنی دیگه تنوع محتویاتش دست خودته با توجه به ذائقه

سلام عزیزم خوبید نظرتونو تو یه تادیک دیپم گفتم ازتون ی سوال بپرسم بااجازتون

ببخشید چینی فله ای متنوع و کریستال اینا  قیمت مناسب و منصف کدوم مغازه شوش برم

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢