مواد لازم
پیاز
جو
مرغ یا گوشت فرقی نداره
هویج رنده شده
سبزی سوپی(من خودم آماده میخرم)
از قبل جو رو میپزی (زیاد جو برندار که سوپت سفت نشه)
بعد ۳پیاز متوسط خیلی ریز رنده میکنی و با روغن سرخ کن تا طلایی بشه،بعدش رب رو اضافه کن و تفت بده تا خوشرنگ بشه،حالا جو رو(همراه آبی که باهاش جوشیده)به قابلمه اضافه کن و یه خورده دیگه خودت آب بهش اضافه کن تا جوش بیاد،وقتی قل خورد سبزی سوپی و هویچ و مرغ رو بهش اضافه میکنی،برای ادویه هم فقط نمک و فلفل و زردچوبه و خیلی کم دارچین اضافه کن ،یکم هم آبلیمو یا آب نارنج بریز(زیاد نریز که مزه خوبی نمیگیره)
شعله رو کم کن تا کم کم جا بیوفته(کلا ۴ساعت بمونه کافیه)
بعدش مرغ یا گوشت رو از قابلمه دربیار و ریش ریش کن و اضافه کن بهش
برای ادویه و جو مقدار نگفتم چون باید چشمی برداری