2777
2789
عنوان

کی خرج میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 74 پست
یعنی تو بالای ۴۰ سالی ؟؟؟ چرا هنوز ازدواج نکردی دوستی داخل این سن اخه ؟اونم با همچین پسری 

شما مگه از گذشته  من چیزی میدونین ک میکین چرا ازدواج نکردم ؟ از همسرم جندین ساله جدا شدم ، دوستی چه ایرادی داره تو این سن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون‌ بالای سی هست پس خودتم نزدیک پنجاه سالته با این سن راه میوفتی تو خیابون ،🤐😒

خواهشا بی احترامی نکنین  اولا ۵۰ ساله ام نیس دوما مگه زن ۵۰ یا ۶۰ ساله نباید بیرون و کافه بره؟

اگه چهرت اختلاف سن رو نشون نده نه شوکر مامی نیستی.ولی اگه نشون بده اره 

نه اصلن نشون نمیده در ضمن ایشون هم از تظر ظاهری و هم عقلی خیلی پخته تر و بیشتر از سنش هست 

خواهشا بی احترامی نکنین  اولا ۵۰ ساله ام نیس دوما مگه زن ۵۰ یا ۶۰ ساله نباید بیرون و کافه بره؟

عزیزم من بی احترامی به شما نکردم.گفتم با این سن منظورم اختلاف سنیتون بود منظورم این بود که چطور با این اختلاف سنی کناره هم راه میوفتین میرین بیرون خیابون خرید کافه یا هرجا.چون با چشم خودم دیدم نگاه دیگران به اینجور افراد چقدر تمسخر آمیزه چه زن خیلی جوان تر باشه چه برعکس مرد خیلی جوانتر.که شما گفتی تو ظاهر این تفاوت سنیمون مشخص نیست.که‌ گفتم پس هیچی دیگه اگر مشخص نیست همچی اوکی هست

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل ،☘️
عزیزم من بی احترامی به شما نکردم.گفتم با این سن منظورم اختلاف سنیتون بود منظورم این بود که چطور با ا ...

🙏نمیدونم کلا مردهای کم سن تر گرایش دارن میان طرفم البته خودم هم دنبال مرد سن بالا نیستم ولی  تو گروه سن خودم رو ترجیح میدم 

نمیخام فقط تو رابطه خرج به اون تحمیل بشه یا پیش خودش فکر کنه اویزونش شدم 

ببین اگه مرد خرج کنه بیشتر قدرتو می‌دونه اگه شما خرج کنی نه.من خودم شخصا متنفرم برای مرد خرج کنم یه جورایی اگه مرد خرج نکنه از چشمم میوفته و نسبت بهش سرد میشم 

ببین اگه مرد خرج کنه بیشتر قدرتو می‌دونه اگه شما خرج کنی نه.من خودم شخصا متنفرم برای مرد خرج کنم یه ...

دوستام هم دقیقا همین رو‌میگن بهم ولی وقتی به اختلاف سنی بینمون فکر میکنم حس بدی بهم دست میده ک بخاد یکطرفه اون خرج کنه فقط 🫤

نمیخام فقط تو رابطه خرج به اون تحمیل بشه یا پیش خودش فکر کنه اویزونش شدم 

نظر ها متفاوته.ولی نظره شخصیه من اینه که میگم مرد باید خرج کنه خوبم خرج‌ کنه چه تو دوستی چه تو ازدواج.از قدیم گفتن زنی که برای مرد خرج نداره ارج نداره.مرد باید نازه زن رو بخره و براش ارزش قائل بشه

دوستام هم دقیقا همین رو‌میگن بهم ولی وقتی به اختلاف سنی بینمون فکر میکنم حس بدی بهم دست میده ک بخاد ...

اولا که خودت میگی اختلاف سنیمون تو ظاهر نشون نمیده پس حس بدت بیخودیه این حس رو بزار کنار و خودتو دسته بالا بگیر و خودتو کم نبین عزیزم