2777
2789
عنوان

۵_معرفی کتاب برای بچه ها با آرسو🌝

224 بازدید | 30 پست

چطورین

گربه ای که تقلید میکرد
اسم کتاب جذابیه که امشب میخوام بهتون معرفی کنم

ببین عصن یه چیزیههههه که من‌نمیخوام واسش گروه سنی تعریف کنم
از تایمی‌که بچه متوجه‌کتاب و داستان بشه تااااا ۸۰ ۹۰ سال 😂
اغراق میکنم ؟ شاید.... ولی خب حسی که به این کتاب دارم خیلی خوبه
جزو اولین کتابای دخترمه 
نویسنده و تصویرگر الی پای واقعا دل منو برد 😂
دخترمم دوسش داره ولی نه به اندازه ی من 😂
خلاصه که این کتاب رو به اسم بچه ها به کام خودتون بخرین

معرفیای دیگه تو تایپکای قبلی هس

قریون برم

شبتون بخیر

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خلاصه میدادی حداقل

دیگه کتاب بچه چیه خلاصه بگه.تنبلی نکن برو بخر برا بچه خودتم‌بخون

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دوستمون راست میگه خلاصه بده بگو راجع به چیه

کتاب بچه خلاصه هست دیگه کلا اسمش خلاصشه😁فردا برو‌بخر بخونش

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

امضات تا مدت ها ذهنمو درگیر کرده بود چرا؟ 

تنها نیستی .. روزانه کلی ریپلای فقط واسه این امضا دارم 😂

دلیلی نداره.. صدا میده

دوستمون راست میگه خلاصه بده بگو راجع به چیه

شاید باورت نشه ولی راجب  گربه ای ک تقلید میکنه هستش😂

رمانه مگه

خب ادم یه خط میگه راجب چیه که 

من سری کتاب های می می نی رو بیشتر میخرم اموزندم هس 

میخوای خلاصه بدم ؟

😂

بخدا خلاصه دارن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
کتاب بچه خلاصه هست دیگه کلا اسمش خلاصشه😁فردا برو‌بخر بخونش

🤌🏻🤌🏻😂

رمانه مگه

عزیزم گلت از چند سالگی شروع کرد به کتاب خوندن؟؟ چجوری علاقه مندش کردی ؟؟ 

دختر من دوسالشه کتاب خوندن رو تازه شروع کردم 

مبشه تجربتو بهم بگی 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺