2777
2789
عنوان

ادرارسوختگی پای کودک ۱۶ ماهه بیاین کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 54 پست

سلام عزیزم بزارش باز امشب  با شلوار بزارش پوشکش نکن فردا پماد ...فقط سودوکرم بگیر بزنش فردا خوب میسه من دوبچه کوچیک دارم برحسب تجربه بهت میگم حتما پمادوبگیری براش خیلی عالیه

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 
زینک اکسایدوامتحان نکردم امشب مخلوط کنم باکالاندولا ببینم بهترمیشه بچم موقعی که آب میخوره جیغ میزنه

الهی عزیزم اینو دکتره پسرم گفت هر موقع قرمزیه سوختگیش می مونه میزنم زود میره امیدوارم کوچولوت زود خوب بشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چه سخت

ان ان که خوب جواب میده چند روز زدی ؟

تند تند باید عوضش کنی اسهال خیلی میسوزونه حتما با آنتی بیوتیک بدتر شده 

من دخترم یه بار اینطوری شد که هیچ جور خوب نمی‌شود دکتر پماد ضد قارچ هم داد با ان ان و پماد سوختگی بابونه باید با هم قاتی میکردم 

آنتی بیوتیک باعث رشد قارچ میشه پماد کلوتریمازول هم باید بزنی 

حالا از دکتر هم سوال کن

زینک اکساید رو با آد مخلوط کن بزن رو سوختگی معجزه میکنه .

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

الهی.بخاطر آنتی بیوتیک و اسهالشه.پسر منم دوسال پیش همینجور شد .هر پمادی میزدم جواب نمی‌داد.آنتی بیوتیکشو قطع کردم.مرتب میشستمش.یه مدت پوشکش نکردم یا اگه کردم شل میبستمش.تا کم کم خوب شد.اما یکی از اقوام بعداً شنید بهم گفت اگه یکم شربت معده روش می‌زدی مثل آب رو آتیش بود.

مرسی عزیزم پیداکردی بهم بگو🌹

عزيزم

پماد ايپانتن ٥ درصد

زينك اكسايد

و ترياميسونولون ان ان

ببين هر كدوم به تنهايي جواب نميده

بايد مخلوط كني

تا صبح باز بذاري

دلم برات تنگ شده .. دلم ميخواد دوباره ببينمت..هشت ساله آرزوي هر روز و هر شب مني.. 

وای پسر منم‌همینطور شده الان چند روووزه هرکار میکنم خوب نمیشه بچم خیلی زجر میکشه..پماد زینک‌،روغن جامد و پماد کبد ماهی هم حتی جواب نمیده نمیدونم چیکار کنم‌

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
زینک اکسایدخالی یبارزدم خوب نشدباآد امتحان نکردم مرسی گلم

انشالله این دفعه کامل خوب میشه 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...