2777
2789
عنوان

ادرارسوختگی پای کودک ۱۶ ماهه بیاین کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 54 پست
باشه عزیزم براش بخرم پس اگربزاره باصابون بشورمش فعلاکه دست میزنم جیغ میکشه امان ازدست این دندونا ...

اره میدونم الهی بگردم خیلی درد میکشن دخترم زجه میزد 

من دخترمو هعی تند تند میبردم حمام داخل وان که اصلا نمیشست چون میسوخت اگه دخترت بشینه خیلی خوبه ولی خیلی بهتر میشه 

این صابوت گلیسیرین هم اصلا نمیسوزونه و اونقدر کف نداره فقط پاک سازی میکنه بعدم کمتررر بی بی کن هوا بخوره 

ان ان رو دخترم خوب جپاب میداد دوسه روز بزن 

سودو هم عالیه ولی الان گرون شده نزدیک سیصد شده

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
الهی.بخاطر آنتی بیوتیک و اسهالشه.پسر منم دوسال پیش همینجور شد .هر پمادی میزدم جواب نمی‌داد.آنتی بیوت ...

آموکسی کلاودارم بهش میدم اسهال شده

یک هفتس داره میخوره 

بعدروی جلدش نوشته تایک هفته قابل استفادس

بعدبریزیم دوریعنی دیگه بهش ندم؟

خداکنه قطع کنم داروشوخوب بشه

شربت معده روی سوختگیش بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک اکسایدخالی یبارزدم خوب نشدباآد امتحان نکردم مرسی گلم

عزیزم این مشکل همیشگیه من بود تا حدی میسوخت که کامل پوستش میرفت . تمام این چیزایی که دوستان گفتن رو امتحان کردم . از بینشون پماد ریکاو یه مدت خوب بود اما پوستش عادت کرد بهتر از اون اینولیکس بود .هیچ مادری تو دنیا اندازه ی من سر سوختگی سختی نکشید در این حد پدرم اومد

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
ممنون ندارمش بایدبرم بخرم ازداروخانه

پماد هیدروکورتیزون کلوبتازول زینک سه تار و با هم بزن عالیه آب روی آتیشه.پسرم تو نوزادی اسهال شدید بود بیمارستان بستری شد اینو دکتر داد عالی بود .اما کورتون داره دائم نباید استفاده کنی واسش

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
اره میدونم الهی بگردم خیلی درد میکشن دخترم زجه میزد  من دخترمو هعی تند تند میبردم حمام داخل وا ...

ان ان رودارم براش میزنم باکالاندولا

حالایه دوستی گفت زینک اکسایدوبا آد بزنم

صابون روحتمامیخرم چون اسهال وادرارشون اسیدیه بایدضدعفونی بشه

وتفاقاامشب بردمش حموم چنددقیقه توی وان مشست بعددیگه گریه کرد

عزیزم این مشکل همیشگیه من بود تا حدی میسوخت که کامل پوستش میرفت . تمام این چیزایی که دوستان گفتن رو ...

چی میزنی واسش؟پسر منم خیلی میسوزه وای در هفته حداقل دو روزشو میسوزه طفلی 

پماد هیدروکورتیزون کلوبتازول زینک سه تار و با هم بزن عالیه آب روی آتیشه.پسرم تو نوزادی اسهال شدید بو ...

مرسی گلم فردااگرخوب نشدمیرم ازداروخونه میخرم براش بچم زجرمیکشه هربارمیشورمش

چی میزنی واسش؟پسر منم خیلی میسوزه وای در هفته حداقل دو روزشو میسوزه طفلی 

گفتم عزیزم ریکاو خوب بود اما از اون بهتر اینولیکس ‌ . چرا ؟ اسهال میره؟ 

الهی.بخاطر آنتی بیوتیک و اسهالشه.پسر منم دوسال پیش همینجور شد .هر پمادی میزدم جواب نمی‌داد.آنتی بیوت ...

اره منم اینو شنیدم اما امتحان نکردم 

عزیزم این مشکل همیشگیه من بود تا حدی میسوخت که کامل پوستش میرفت . تمام این چیزایی که دوستان گفتن رو ...

الهی بگردم خیلی گماه دارن طفل معصوما

انشالله که زودی خوب بشنودردنکشن

منم باجیغاش گریه میکردم امروزدیگه😔😔😔

پوستش خیلی بدجورکنده شده بمیرم براش

الهی بگردم خیلی گماه دارن طفل معصوما انشالله که زودی خوب بشنودردنکشن منم باجیغاش گریه میکردم ...

ان شالله خوب میشه گلم نگران نباش ‌ میگذره . بیشتر این پمادا یی که گفتن کورتون داره بیشتر از ده روز نباید استفاده بشه 

آموکسی کلاودارم بهش میدم اسهال شده یک هفتس داره میخوره  بعدروی جلدش نوشته تایک هفته قابل استف ...

یادم نمیاد داروی پسرم آموکسی کلاو بود یا آزیترومایسین.فقط بعداز خوردنش اسهال شدید شد و پاش بشدت سوخت.آره باید بزنی روش.من خودم امتحان نکردم فقط فامیلمون تجربشو داشته بود خیلی راضی بود

گفتم عزیزم ریکاو خوب بود اما از اون بهتر اینولیکس ‌ . چرا ؟ اسهال میره؟ 

ی وقتایی اسهال میشه ی وقتایی گلاب ب روتون دوسه بار پشت سر هم مدفوع می‌کنه و میسوزه با اینکه خیلی مراقبشم تمیز میشورم و خشکش میکنم اما زود ب زود میسوزه.

ی وقتایی اسهال میشه ی وقتایی گلاب ب روتون دوسه بار پشت سر هم مدفوع می‌کنه و میسوزه با اینکه خیلی مرا ...

اسهال چون اسیدی هستش میسوزونه .اما مدفوع اگه بسوزه بخاطر اینه که یه چیزی میخوره مثل گوجه ادویه کاکائو لبنیات ‌‌‌.... که بهش نمیسازه و اسیدی میکنه  ابدا به غذاش ادویه نزن

مرسی گلم فردااگرخوب نشدمیرم ازداروخونه میخرم براش بچم زجرمیکشه هربارمیشورمش

حتما امتحان کن خیلی خوبه .اره طفلیا اذیت میشن.پسرمنم خیلی میسوزه