صباخانووووووووووم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 340 عنوان جمله قشنگیه😍موافقین؟ 230 بازدید | 15 پست 🦋best be your self🦋 1401/09/02 | 00:30 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4856 آره من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
darya814 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 300 دوست صد کم باشد و دشمن یکی زیاد باشد دو تا صلوات بفرس یکی واسه من یکی واسه خودت🙂🤍❄💮
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4856 یه جمله هم من بذارم؟ بذار من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
صباخانووووووووووم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 340 یه جمله هم من بذارم؟ بفرما عزیزم 🦋best be your self🦋
صباخانووووووووووم مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 340 آیه سوره ضحی بود عاشقشم گذاشتم عزیزم مررررسی 🦋best be your self🦋