2777
2789

موقع دخترم بشه با ه یه هندونه میگیرم نصفشو خونه میخوریم نصفصم میزنم به خلال دندون بچه ها بخورن والااا عمرا هزینه تراشی کنم🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

میتونی یدونه کیک خودت درست کنی کوچولو کوچولو ببری

یا کش مو ۵ تایی۷ ۸ تومنه بازکن یدونه بده

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دختر منم اسمشو یاد گرفت ما ۲۳ تا ابرنگ خریدیم کادو دادیم خیلی زور بود

الان خود آبرنگ دونه ای ۴۰ تومنه .چه قدر سخت و پر هزینه

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
آب نبات چوبی میگرفتی دختر..ابرنگ به این گرونی

الان دخترم بزرگه ، اونموقع هنوز انقدر گرون وحشتناک نبود ولی بازم به زمان خودش گرون شد فکر کنم پنجاه شصت تومن پولشون شد، اخه همه کادو میدادن دیگه ضایع بود ابنبات

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
خیلی واقعا زشته  برای ما معلممون توی درست مدیریت خانواده هی گیر داده بود حالا نمیدونم خاطره از ...

اره من بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن هر وقت صحبت پدرو مادر میشد نا خودآگاه اشک از چشمام میومد الانم بغض میکنم دیگه اونموقع چه خبر

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
یعنی واقعا برای کل کلاس باید هر بار یه نفر چیزی ببره؟ مطمئنید اشتباه متوجه نشدید؟ چون من خودم معلمم ...

نه عزیز درست متوجه شدید

از اول سال همه آوردن‌ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
یه طویله بخر باعث و بانیه این اتفاق و جا کن اونجا🤣🤣🤣

واقعا😂😂😂

فکرم‌درگیر شد

بچم سال دیگه اولیه

خواهرا بداد برسین

با ط چی ببره

خخخخخ من اسم کاملشو حساب میکنم با میم میگم ببره😂😂😂

تا بچم بیاذ یاد بگیره بنویسه محمدطاها سه سال میگذره

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
الان دخترم بزرگه ، اونموقع هنوز انقدر گرون وحشتناک نبود ولی بازم به زمان خودش گرون شد فکر کنم پنجاه ...

اره دقیقا اینم هست همه هدیه میبرن آدم روش نمیشه یه چیز کوچیک ببره🥺

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
الان خود آبرنگ دونه ای ۴۰ تومنه .چه قدر سخت و پر هزینه

الان دخترم ۱۳ سالشه ۸ سال پیش پنجاه یا شصت تومن پولش شد ولی بازم به زمان خودش گرون بود سوختیم ولی خریدیم دیگه🤣🤣اگه الان بود نهایت یه سر مدادی چیزی باید میدادیم یا خودم گلسر درست میکردم 😁

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya
اره من بچه بودم مادرم به رحمت خدا رفتن هر وقت صحبت پدرو مادر میشد نا خودآگاه اشک از چشمام میومد الان ...

خدا بیامرزتشون🥺🤍 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
واقعا😂😂😂 فکرم‌درگیر شد بچم سال دیگه اولیه خواهرا بداد برسین با ط چی ببره خخخخخ من اسم کاملشو ...

عزیزم نَمد بخربه تعداد بچه ها طوطی درست کن ببر..وصل کن به سیخ چوبی..مث گیف بشه

واقعا😂😂😂 فکرم‌درگیر شد بچم سال دیگه اولیه خواهرا بداد برسین با ط چی ببره خخخخخ من اسم کاملشو ...

یه طالبی بخر قاچ کن بده😂😂

اصلا این رسم و راه درستی نیست باید چند تا از مادرها شجاعت به خرج بدهند به مدیر بگن که این شیوه ی درستی نیست تا دیگه کامل تعطیل بشه ‌.

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن