2777
2789

همونی که متوجه پیامای شوهرش شده بود 20 سالش بود 13 سالگی ازدواج کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف سیاسی زد بترکه 

بعد همش میگفت دیگه راجع بهش حرف نزنید 

لغو کاربری شد 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بعضیا میگفتن دروغ میگه و حرفاش پر از سوتیه

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
ب حرفاش نمیومد دروغ باشه .خیلی دختر فهمیده ای بود نسبت ب سن و سالش

من نمیتونم قضاوت کنم شاید راست باشه شایدم دروغ 

ولی اینکه یه نفر وسط حال بدش بیاد مو به مو برنامه هک رو توًضیح بده و تو سن کم اینقدر صبور و عاقل باشه عجیبه 

و اینقدر هم زود فراموش کنه شوهرش خیانت کرده و ۳روز بعد خیانت تایپک بچه دار شدن بزنه به دفعه انرژیش بره رو هزار  تایپک های پشت سرهم در مورد شادی و انرژی مثبت و درس خوندنو و بچه دار شدن و...