2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا؟؟؟  ممکنه یهو شیر خشکش اینجوریش کرده باشه؟  اخه شکمش رو روال کار میکرد روزی ۴ ۵ با ...

پسر من بعد شش ماه ک شیر خشک میخورد اینجور شد کلی دکتر بودم معذرت میخام جوری بود خودم با دست و انگشت کمک ب دفع میکردم دیگه شیر خشکشو قط کردم ولی خوب نشد اخر شهرستان ی دکتر خوب معرفی کردن بردم گف گیگوز بده گفتم کلا نمیدم شیر خشک گف بعنوان دارو میدم و ی پودر داد و خداروشکر از همون روز درداش تموم شد 

این کارو ظهر انجام دادم یکم خیییلی کم مدفوع کرد اونم سفت بود

صابونتو خیس نکن دوباره انجام بده با دارو اصلن مدفوع نمیکنه دوبار سه بار صابون بزار بره پشتش نترس فقط مواطب باش

کره به نوزاد‌تون میدادی؟ چند وقتش بود که کره بهش میدادی

ده روز بود اولین بار دادم اندازه بند انگشت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم این سن بچه رو حتما ببر دکتر بدون تجویز دکتر بهش چیزی نده وای دلم کباب شد چرا گذاشتی به مرحله خ ...

اصلا دیروز اذیت نشد امروز یهو شروع کرد به گریه کردن با زور زدن مدفوعش سفت بود خون اومد بردم بیمارستان بازم فایده نداشت گفتن صبح ببرش متخصص ببینتش

پسر من بعد شش ماه ک شیر خشک میخورد اینجور شد کلی دکتر بودم معذرت میخام جوری بود خودم با دست و انگشت ...

واقعا؟

پس منم باید فردا به دکترش بگم 

فکر کردم تا الان مشکلی براش پیش نیومده مشکل از شیرخشکش نیست...

باشه حتما ممنون عزیزم لطف کردی

عزیزمی من یکی از فامیلامون بچش تا یه هفته گفت مدفوع نکرده بچش تو گهواره بود شکمکش بادکرده بود مادرش اینقد برده بودش دکتر بی فایده بود و فقط گریه میکرد مامان بچه رفتیم مامانبزرگم واسش اینکارو کرد بچه سریع خوب شد