2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فلوس میدادم از عطاری میگرفتم دانه های داخلش رو با آب‌جوش خیس میکردم بعد میدادم . الهی فداش خیلی س ...

فلوس امتحان نکردم این از اول نان میخورد مشکلی نداشت الان نمیدونم چرا دو روزه اینطوری شده

بردم امشب تنقیه کردن بازم فایده نداشته گفتن فردا صبح ببر دکتر گوارش اطفال نوبت گرفتم برا فردا صبح بب ...

دلم ریش شد براش 🥺🥺شاید مشکل از شیر خشکش باشه،انشالله زودی خوب بشه

"برای هم خوب بخواهیم...  
از شیرخشکشه پسز منم اینجور شد جوری عذاب میکشید ک همه باهاش گریه میکردیم چقد دکتر بردم دکتر اخری گف ف ...

واقعا؟؟؟ 

ممکنه یهو شیر خشکش اینجوریش کرده باشه؟ 

اخه شکمش رو روال کار میکرد روزی ۴ ۵ بار...

شیرخشکش مارک چیه ؟  منم دخترم وقتی به دنیا اومد اینطور بود شیر خشک نان میدادم دکترش گفت عوضش ک ...

منم نان میدم ولی از تو بیمارستان نان میخورد

دختر شما بعد از چند روز اینطوری شد؟

این تازه اینطوری شده

فلوس امتحان نکردم این از اول نان میخورد مشکلی نداشت الان نمیدونم چرا دو روزه اینطوری شده

از عطاری ها بگیر برا پسر من فلوس می‌ساخت.  اکه تازگیا یبوست شده شیرش رو عوض نکن . من کره هم میدادم قورت میداد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

صابون رو ب حالت یکم تیزی در بیار ینی اینور اونور صابون رو رنده کن سرصابون رو حالت تیزی دربیار بعد بزار یکم پشت بچه یکم وارد کن دوبار سه بار پشت سر هم ک لیز میشه و سریع مدفوع میکنه 

ممنون عزیزم ولی شیر خشکش مشکلی نداشت نان میخورد خوب بود نمیدونم چرا

حتما یچیزی تو تغذیه ش باعث شده ،انشالله فردا علتش مشخص میشه زودی خوب بشه اذیت نشه دیگه ❤🥺

"برای هم خوب بخواهیم...