2777
2789
عنوان

کمکم کنید

595 بازدید | 54 پست

بچه من الان ۴۷ روزه است دو روزه یبوست شدید گرفته به حدی که امروز از پشتش خون اومده زور میزنه ولی مدفوعش نمیاد بیرون...قطره دایمتیکون روغن زیتون خوراکی چندتا قطره ریختم تو شیرش شیاف گلیسیرین براش برداشتم با روغن زیتون شکمش و چرب کردم اب ولرم بهش دادم هرکاری بگین انجام دادم ولی فایده نداشته خیلی اذیته بچم...شیر خشک هم میخوره از وقتی به دنیا اومده شیرش و عوض نکردم نمیدونم مشکلش چیه

توروخدا اگه میدونین کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببرش ی دکتر خوب.من امشب کانال تلگرام دکتر ظریفی رو گرفتم ووش در مورد یبوست صحبت کرد میخوای برات بفرستمش

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

من فلوس میدادم از عطاری میگرفتم دانه های داخلش رو با آب‌جوش خیس میکردم بعد میدادم . الهی فداش خیلی سخته شیرخشکش چیه ما تا ۶ ماهگی کلی شیر عوض کردیم آخر نان دادیم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

فقط باید ببری دکتر. ببین امروز باید میبردی دکتر بخصوص وقتی خون اومد. فردا حتماااا صبح ببرش متخصص نوزاد 

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏

شیرخشکش مارک چیه ؟ 

منم دخترم وقتی به دنیا اومد اینطور بود شیر خشک نان میدادم دکترش گفت عوضش کن چون شیر خشک نان سنگین هست اونموقع که عوض کردم بهتر شد حالش .‌

اللهم عجل لولیک الفرج( لطفا برا ظهور آقامون صاحب الزمان یه صلوات بفرستید)
از شیرخشکشه پسز منم اینجور شد جوری عذاب میکشید ک همه باهاش گریه میکردیم چقد دکتر بردم دکتر اخری گف ف ...

گیگوز عالیه

یه دختر دارم شاه نداره  صورتی داره ماه نداره  الهی دامن همه خانم های منتظر هر چه زودتر سبز بشه 🙏