2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

310 بازدید | 16 پست

چند روز پیش سر ی موضوعی با شوهرم دعوام شد بعد سرمو کوبوند به دیوار منم گفتم کمشو برو بیرون اونم رفت بعد منم اومدم خونه مادرم اونا فکر کردن که شوهرم سرکار میره بخاطر اون اینجام 

بعد اون کلی پیام  ببخشید فرستاد اما من نبخشیده گفتم برام تموم شدی بعد اون گفت بچه بازی میکنی و بعد اون ن زنگ زده ن پیام یا بیاد اصلا دیدنم یا دنبالم 

الان ۲ روزه به نظرتون چیگار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقاومت کننننن باید ادب بشه

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

یا نباید بیای از خونه بیرون یا وقتی میای باید بمونی

الان برگردی کارشو تکرا میکنه

اگه بمونی بعد معذرت خواهی کنه بری باز امیدی هست به درست شدنش

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دعوا سر این بود که من میخواستم برم بیرون حاظر بودم بعد شوهرم برده بود ماشین رو داده بود درست کنن منم ...

خب یکم تند رفتی کم طاقتی کردی

اگر یه قدمی اومد کوتاه بیا که کش پیدا نکنه

از این به بعدم هیییچچوقت قهر نرو