2777
2789

بخور فاسوخ چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه کندرهست قیمتشم گرونه ۵۰گرمش ۵۰هزارتومنه

طلسمی که قیمتش 50 هزار تومن باشه همون بسته بمونه بهتره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حرزخریدیم انگاربی اثره نمازم میترسم بخونم ولی بایدبخونم

واقعیتش اصلش واقعا تاثیر گذاره 

خدا می‌دونه از اون موقع که برای ما نوشتن من وسواس فکریم خوب شد حالا فعلا نمازشم نخوندم و به دستم نبستم

نماز باطل السحر هم من همینجا باهاش آشنا شدم خیلی ازش تعریف شنیدم 

طولانیه ولی ارزششو داره

طلسم نیست که نوشته یه تکه بندازین بالباس شخص مسحوربسوزه من قیمتشوتواینترنت دیدم گفتم

نه منظورم اینه طلسمی که با 50 تومن باطل شه همون بهتر که باطل نشه......همونجور بمونه

حرزخریدیم انگاربی اثره نمازم میترسم بخونم ولی بایدبخونم

حرز اصل نبوده بهت تقلبی دادن از آدم پاک و با خدایی باید بگیری. در ضمن نمازشو خودشون از قبل میخونن و آدابشو انجام میدن. نمازش که به گردن شما نیس. خیلی سخت و طولانیه نمازش

واقعیتش اصلش واقعا تاثیر گذاره  خدا می‌دونه از اون موقع که برای ما نوشتن من وسواس فکریم خوب شد ...

شما از کجا حرز اصل تهیه کردید؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

والا من که بهمن ماه پارسال گرفتم مادر شوهر عجوزه ای که ۲۰ سال فقط به فکر طلاق دادن من بود الان چنان مهربون شده که حد نداره به قران تا پای طلاق هم رفتیم بارها ولی این جونور دست بردار نبود بعد از گرفتن حرز خیلی اخلاقش عوض شده