2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان😢

163 بازدید | 5 پست

بچها امروز مرحله اخر بود و دکتر قالب دندونم رو جا گذاشت اما دوتا دندون کناریش بشدت درد میکنن اصلااااا نمیشه حتی یک لحظه باهاش غذا جویید از درد میمیرم، اگه شماها ایمپلنت کردید میگید طبیعیه ی مدت اینطوری باشه یا ممکنه مشکلی چیزی باشه؟حس میکنم جاش تنگهههه دکتر میگفت عادت میکنی

برای فاصله دندونات انجام دادی 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فاصله دندونات انجام دادی 

نه ایمپلنت به کاشت دندون میگن، دندونم شکست کامل مجبور شدم بکشمش و بجاش یکی دیگه بکارم اما الان به دندون های کناریش خیلی فشار میاره و درد شدیدی گرفتع

نه ایمپلنت به کاشت دندون میگن، دندونم شکست کامل مجبور شدم بکشمش و بجاش یکی دیگه بکارم اما الان به دن ...

اها برای فاصله دندونام باید چه کار  کنم 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست