2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ما ک حقوق نداریم😢خانه داریم 

یه حساب مخفی بازکن پول بریزتوش خوردخورد طلا نمیشه بخری پس

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
اره نمیتونم شاغل بودما حقوق اما پسرم تازه دنیا امده چهارماهشه یع ساله بیکار کردم خودمو

منم تازه یه ماه تسویه کردم خیلی سخته بیکاری

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
منم خانه دارم ولی با پس انداز چند ماه خودم یه دستبند شش میلیونی خریدم  پس میشه پس انداز کرد

منظورم این بوده اوله کاری نمیشه طلا بخری یکم زمان میبره