2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

660 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی میدونه طلاق توافقی چند ماه طول میکشه؟مشاوره داره بعدم باید بری پیش قاضی نمیدونم همه اینا چندماه طول میکشه اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه لطفا 

از دادخواست طلاق توافقی تا زمان جاری شدن صیغه طلاقکمتر از دوماه در صورتی که حق تجدیدنظرخواهی و طرفین ...

مشاوره شنیدم حدودا ۴۵روز طول میکشه یعنی با زمان مشاوره حدودا ۳ماه میشه نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دادخواست طلاق توافقی تا زمان جاری شدن صیغه طلاقکمتر از دوماه در صورتی که حق تجدیدنظرخواهی و طرفین ...

ببخشید عزیزم چه جوری باید حق تجدید نظر خواهی رو دو طرف ساقط کنن ؟اخه ما توافق نامه رو خودمون تنظیم کردیم بعدم بریم مشاوره و پیش قاضی و طلاق دیگه بیشتر از این از روندش اطلاعی ندارم که چه جوریه 

مشاوره شنیدم حدودا ۴۵روز طول میکشه یعنی با زمان مشاوره حدودا ۳ماه میشه نه؟

این کاملا بستگی به مشاور و طرفین داره مورد داریم مشاور همون جلسه اول نامه عدم تفاهم زوجین و داده 

مورد داشتیم حالا بخاطر پول مشاوره یا بعضی موارد مشاور میبینه شاید جای صلح باشه جلسه مشاوره رو تمدید میکنه در اینصورت تقریبا ۴ ماه طول میکشه

ولی در حالت اول کمتراز ۲ ماه

در حالت کلی حداکثر ۴ ماه پروسه طلاق توافقی هست

ثانیه ها عطفِ به ماسبق نمی شوند…
ببخشید عزیزم چه جوری باید حق تجدید نظر خواهی رو دو طرف ساقط کنن ؟اخه ما توافق نامه رو خودمون تنظیم ک ...

نه عزیزم شما باید مراحل قانونی و الزاما طی کنید طلاق تشریفات داره نمیتونید خودتون بین خودتون چیزی تنظیم کنین

شما باید اول برین دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق توافقی بدید بعد منتظر می مونید تا دادگاه جلسه رسیدگی تشکیل بده و احضاریه واستون ابلاغ بشه

تو جلسه دادگاه دلایل  طلاق و عنوان میکنید قاضی ارجاع میده برای مشاوره  بعد از اتمام مشاوره و صدور نامه عدم تفاهم از سوی مشاور دادگاه حکم به طلاق صادر میکنه بعد از صدور حکم بدوی ۲۰ روز فرصت تجدیدنظر هست که طرفین میتونن برای کوتاه شدن پروسه و حذف این ۲۰ روز برن دفتر خدمات قضایی و حق تجدیدنظرخواهی شون و ساقط کنن بعد وقت میگیرین دفتر ازدواج و طلاق و با حضور طرفین و دو شاهد مرد در دفترخونه صیغه طلاق قرائت میشه

نه عزیزم شما باید مراحل قانونی و الزاما طی کنید طلاق تشریفات داره نمیتونید خودتون بین خودتون چیزی تن ...

عزیزم الان فک کنم روندش فرق کرده چند هفته پیش یکی از دوستام برای طلاق اقدام کرده بودن اول بهش گفته بودن که قبل دادخواست طلاق باید برن کلاس مشاوره بعدش نامه عدم سازش رو با گواهی پزشک آماده کنن و از خدمات قضایی دادخواست طلاق بدن و ابلاغیه میره و میرن جلسه رسیدگی پیش قاضی و حکمش میاد من فک میکردم قبل دادخواست باید مشاوره بریم و این توافق نامه رو موقع دادخواست طلاق ضمیمه می‌کنیم و بقیه مراحلش

نه عزیزم شما باید مراحل قانونی و الزاما طی کنید طلاق تشریفات داره نمیتونید خودتون بین خودتون چیزی تن ...

عزیزم بعد اینکه قاضی رای داد خب اگه دو طرف توی مدت ۲۰روز اعتراض نکنن خب نمیره تجدید نظر خواهی این جوری هم میشه و نیازی نباشه که بری خدمات قضایی و حق تجدید نظر خواهی رو ساقط کنی

عزیزم الان فک کنم روندش فرق کرده چند هفته پیش یکی از دوستام برای طلاق اقدام کرده بودن اول بهش گفته ب ...

پس تغییر رویه دادن چون روند قانونیش چیزی بود که تایپ کردم

در هرصورت نیازی نیست چیزی تنظیم بشه بینتون دادخواست و که دادید در قالب لایحه به توافقتون اشاره میکنین و ضمیمه میکنین همونجا در دفتر خدمات قضایی البته میتونین همون دست نوشته خودتونم در قالب لایحه ضمیمه کنین

عزیزم بعد اینکه قاضی رای داد خب اگه دو طرف توی مدت ۲۰روز اعتراض نکنن خب نمیره تجدید نظر خواهی این جو ...

ولی من از لحاظ اینکه تایم کمتری صرف بشه گفتم 

اگر طرفین حق تجدیدنظر خواهی اسقاط کنن نیازی به انقضای مهلت ۲۰ روزه نیست و میتونید برید مرحله بعد

ولی اگ طرفین صرفا اعتراض نکنن باید ۲۰ روز بگذره تا بتونن برای مرحله بعد اقدام کنن و در اینصورت طبیعتا پروسه طلاق طولانی تر میشه

فرقش تو این مورد هست