2777
2789

این در BS TV توکیو گزارش شد،

فناوری برای رشد دندان ها به سادگی با تجویز دارو به افرادی که دندان های دائمی خود را از دست داده اند توسعه یافته است

این همون چیزیه که من درباره اش حرف می زنم! واقعا؟ ! در عصری که دندان مصنوعی و ایمپلنت دندان غیر ضروری است؟ !

خبر بسیار خوبی برای من با دندان های بد! ! من منتظر پیشرفت های پزشکی بودم!

امیدوارم روزی چنین اتفاقی بیفتد

در واقعیت اعلام شد ☺! "پزشکی دندان!!"

در واقع به نظر می رسد که انسان حتی پس از از دست دادن دندان های دائمی خود نیز قدرت رشد دندان ها را دارد.

پروتئینی وجود دارد که مانع رشد می شود و به نظر می رسد دندان ها به دلیل عملکرد آن رشد نمی کنند.

اگر دارویی مصرف کنید که عملکرد پروتئین را از دست می دهد، دندان ها رشد می کنند.

آزمایشات حیوانی بر روی پستانداران موفقیت آمیز بوده است و آزمایشات انسانی در آینده به سرعت انجام خواهد شد.

به نظر می رسد دنیای پزشکی آنتی بادی است و به نظر می رسد قیمت دارو بالا باشد.

(مثل ایمپلنت، صدها هزار ین برای هر ایمپلنت؟) هنوز نمی دانم.

زیرا داروی فوق العاده ای است تا به طور گسترده در جهان پخش شود

من انتظار دارم که فشار برای کاهش قیمت دارو به شدت عمل کند.

به طور طبیعی، به نظر می رسد که پرس و جو از بیش از 40 کشور در سراسر جهان شگفت انگیز است.

پروفسور تاکاهاشی از توسعه دهنده، Tregem BioPharma،

او در مصاحبه ای گفت که امیدوار است در حدود سال 2030 از آن استفاده عملی کند.

تاکاهاشی سنسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه من همیشه منتظر این پیشرفت بودم دندونا دوباره در آن 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

واقعیه، من تموم گزارش هاشون را پیگیری کردم ، روی پستانداران هم جواب داده ، دندانپزشکی در آینده فقط ب ...

خدا ازدهنت بشنوه والا خیلی خرج این دندون میکنیم خسته شدیم دیگه💔💔

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
این اخبار چرته 

عزیزم بی علم حرف نزن ، گروه های زیادی در دنیا حتی ایران روی این موضوع به نتایج قابل توجه ای رسیدند 

منتها داروی محققان دانشگاه کیوتوی ژاپن از همه بهتر و سریع تر پیش میره. 

نیهون کیزای شیمبون: "پزشکی دندان" برای تست ایمنی دانشگاه کیوتو شینکو 450 میلیون ین جمع آوری کرد ht ...

اینجا مطالعه کنید ، 

از سال ۲۰۲۴ آزمایش بالینیشون را برای انسان شروع میکنند