2777
2789

وهرم با برادرم و یکی از اقوام و چند تا دوست دیگه همکارن.

قرار بود بریم مسافرت. حالا به داداش من نگفتن‌ . چون یکم اخلاقای خاص داره. مثلا زیاد همکاری نمیکنه و ...

ولی من خیلی دلم شکسته. درسته که اون اخلاقای خاص داره اما گناه داره بهش نگفتن. مخصوصا وقتی من هستم اون فامیلمون هست و بقیه همکارا :( دلش می‌شکنه طفلی. 

الان مامانم زنگ زد گفت مگه فلانی هم میاد باهاتون؟ (همون پسر فامیلمون منظورش بود) و منظورش این بود چرا به داداشت نگفتید ! خب من چی بگم آخه . بگم به خاطر تربیت کردن بد شما . بگم به خاطر اینکه بقیه شاید از اخلاق داداشم خوششون نیاد ؟؟ خیلی ناراحت میشن 

مثلا داریم میریم مسافرت..‌‌اصلا دل و دماغ ندارم. خدایا کمکم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش چطوره مگه؟

مثلا زیاد همکاری نمیکنه تو مسافرت کاری انجام نمیده . یا شاید تو بعضی موارد اخلاقای بچگونه داشته باشه و زیاد مراعات کسیو نکنه . مثلا دفعه پیش که باهم رفته بودیم سر بازی حکم گفت ما این قانونو اصلا نداشتیم و زده زیرش. یا جایی که دو نفر بودن که با آهنگ گوش دادن مشکل داشتن زیاد رعایت نکرده تو ماشین و آهنگ شاد و خارجی با صدای بلند گذاشته . 

احتمالا ناراحت میشه ولی بهش بگید دلیلش رو تا خودش رو جمع و جور کنه

شوهرم هم به خاطر همین نگفته . راستش من حالا اونقدر ناراحت نیستم که اون باهامون نیست. بیشتر ناراحت مامان بابامم. که از چشم من یا شوهرم میبینن و بی احترامی می‌دونن. آخه مامان بابام خیلی آدمای خوبین فقط نمیدونم چرا داداشم اینطور بار اومده 

مثلا زیاد همکاری نمیکنه تو مسافرت کاری انجام نمیده . یا شاید تو بعضی موارد اخلاقای بچگونه داشته باشه ...

احتمالا داداشت سنش کمتره خب جوونه جوونا دوست دارن آهنگ با صدای بلند گوش بدن اونم باید با هم سن و سالاش بگرده دیگه