2777
2789

نصف بیشترش تبلیغ 

بعدش لیپولیز من از ی دکتر متخصص پرسیدم ، ممکن باعث سوختگی پوست بشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو ورزش کن رو تغذیه ات هم کار کن هزارتا استرس نکش

سه ماهه رژیمم همه جا کویچک شد الا بازوهام 

نمیخوام لاغر تر شم میخوام بازوهام کوچیک شه فقط

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
سه ماهه رژیمم همه جا کویچک شد الا بازوهام  نمیخوام لاغر تر شم میخوام بازوهام کوچیک شه فقط

برو باشگاه رو بازوهات کار کن باید وزنه بزنی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
سه ماهه رژیمم همه جا کویچک شد الا بازوهام  نمیخوام لاغر تر شم میخوام بازوهام کوچیک شه فقط

بازو گلم اگر پوستش در اثر چاقی کشیده بشه 

عملا جز با جراحی راهی نداره که پوست اضافه رو بردارن 

با ورزش فقط یکم سایزش برای مواقعی که خیلی چاق تغییر میکنه 

اگر اصولی ورزش نکنی تازه شل میشه 

بازم تحقیق کن 

ولی ناحیه بازو یکی از ناحیه هایی که ارثی چاق میشه و لاغریش خیلی سخته ، درک میکنم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بازو گلم اگر پوستش در اثر چاقی کشیده بشه  عملا جز با جراحی راهی نداره که پوست اضافه رو بردارن& ...

اره قبلا بازوهام کوچیک بود باردار شدم افتضاح چاق شدم بعد زایمانم اضافه کنم موند الان رژیم گرفتم هیکلم خوبه بد نیس ولی بازوهام هنوز مونده 

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
بچه کوچیک‌دارم نمیتونم برم تو خونه ورزش میکنم زیاد تاثیر نداشته

تو نت بزن ورزش های مخصوص بازو رو میاره برات

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟