2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🤧

1483 بازدید | 21 پست

سلام 

من یه دانش آموز کنکوری هستم رشته تجربی 

هدفم پزشکی و واقعاً دارم براش تلاش میکنم ولی خوب نمیشه 

هرجوری برنامه ریزی میکنم نمیشه بخونم وتست کار کنم 

توانایی گرفتن مشاور و کلاس رفتن و ندارم 

نمی دونم دیگه باید چی کار کنم 

میشه راهنمایی کنید 

اجرتون با مادر سادات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس هم برو کلاسینو

میگن توانایی ندارن من خودمم نتونستم برم هزینه هاش زیاده کلاسینو هم بایدپول بده اما طرح نوبان وفرست گلس کلاسینو فقط یک جلسه ی اول رایگانه که بایک جلسه هم هیچی نمیشه

ای کاش یکی بود خودش این راهو رفته بود راهنماییم می کرد مشکل این من هیچکس وندارم راهنماییم کنه 

دیدم نی نی سایتی ها خیلی هوای همودارن راهنمایی میکنن اومدم راهنمایی بگیرم 

ای کاش یکی بود خودش این راهو رفته بود راهنماییم می کرد مشکل این من هیچکس وندارم راهنماییم کنه  ...

من تجربی نیستم واگرنه کمکتون میکردم من برا همه دروسم حرف اخر و ونوس خریدم عالین ولی هزینه اش خیلی زیاده متاسفم واقعا

[QUOTE=260314108]من تجربی نیستم واگرنه کمکتون میکردم من برا همه دروسم حرف اخر و ونوس خریدم عالین ولی هزینه اش خیلی زی ...[/QUOهمین قدر که بودین دلگرمی حتی اگه نتونید کمکی کنید

به قول یه بنده خدایی خواستن توانستن همه چیز پول وکلای نیست با دست خالی هم میشه به اوج قله ها رسید حتی اگه تو دستات جز هوا چیزی نباشه 

راستی یه کمک عالی 

برو اپارات بنیاد علمی واموزشی  شفیعی برا تجربی ها فک کنم هرهفته 4 کلاس رایگان داره برا انسانی ها هرهفته چهارشنبه وپنج شنبه کلاس رایگان عربی وعروض قافیه هست براتجربی ها ریاضی فیزیک شیمی واینا گذاشتن استاداش هم خیلی عالین واقعا حرف نداره

[QUOTE=260314108]من تجربی نیستم واگرنه کمکتون میکردم من برا همه دروسم حرف اخر و ونوس خریدم عالین ولی ...

برو اپارات میدونم که پشیمون نمیشی نگران نباش تاالان فک کنم از دروس مهم تجربی هرکدوم 10 جلسه رفتن ولی همه رو ذخیره کردن توسایت هست توگوگل سرچ کنی میاره