2777
2789
عنوان

پریود نشدن و بی بی چک منفی

373 بازدید | 14 پست

بچه ها تقریبا ی هفتس پ نشدم بعد روز پنجم بی بی زدم منفی بود بنظرتون پ چرا پ نمیشم دردی علائمی چیزی هم ندارم چندماه بود منظم پ میشدم 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

باردار نیسی ولی اول ی ازمایش بده ک صد در صد ش منفی بود بومادران بخور

من اصلا باورم نمیشد روم جواب بده ولی خوردم ب ۲۴ساعت نکشید پ شدم

درد پریودمم خیلی خیلی کم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیسی ولی اول ی ازمایش بده ک صد در صد ش منفی بود بومادران بخور من اصلا باورم نمیشد روم جواب ب ...

اوکی ممنون

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
امیدوارم ب خواسته ت برسی

ممنون عزیزم آره دوست دارم باردار باشم ولی هر چی خدا بخواد

من روز چهارم تاخیر پریود بی بی زدم منفی شد ولی آزمایش دادم مثبت شد

چ خوب😍الان بارداری؟

باردار نیسی ولی اول ی ازمایش بده ک صد در صد ش منفی بود بومادران بخور من اصلا باورم نمیشد روم جواب ب ...

سلام من امروز پ شدم ولی خیلی کمه حالت تهوع هم داشتم الان دوبار بالا اوردم نمیدونم بخاطر عقب افتادنه یا خدای نکرده تنبلی دارم بنظرت😞

سلام من امروز پ شدم ولی خیلی کمه حالت تهوع هم داشتم الان دوبار بالا اوردم نمیدونم بخاطر عقب افتادنه ...

سونو ندادی؟

احتمالا چون عقب افتاده دکترا میگن وقتی عقب میفته پریود دردناک تر و سخت تر میش

سونو ندادی؟ احتمالا چون عقب افتاده دکترا میگن وقتی عقب میفته پریود دردناک تر و سخت تر میش

ن ولی حتما میرم دکتر اللن خیلی حالم بده